Når man er på farten, kan det være ganske fordelagtigt at benytte sig af online streaming-tjenester, således man kan følge med i sin yndlingssportsgren på computer, telefon eller iPad. Derudover kan det være fordelagtigt, såfremt man ikke ønsker at betale mange penge for TV-pakker, der indeholder de kanaler, som sender netop de sportsgrene, man ønsker.

En anden fordel er, at man kan se netop de kampe, man ønsker at se, når man benytter sig af streaming-tjenester online, da det er muligt at vælge og vrage mellem alle de udbudte kampe i de forskellige sportsgrene. Dermed er man ikke afhængig af, hvilke kampe TV-udbyderne ender ud med at sende i fjernsynet.

3 måder at se sport på, når du er på fartenPå Viaplay findes fodbold, golf og Formel 1 og meget andet

På Viaplay.dk er det muligt at streame en bred vifte af forskellige typer af sport såsom golf, fodbold, Formel1, amerikansk fodbold og meget andet. Hos Viaplay kan man se fodbold fra mange forskellige ligaer verden over, hvilket blandt andet gælder La Liga, Champions League, Premier League og den danske ALKA Superliga, hvorfor det er muligt at følge med i alle verdens største fodboldligaer og se netop de kampe, man ønsker at se.

En sportsgren som golf kan du ligeledes se hos Viaplay, hvor det er muligt at følge med i de forskellige tours og turneringer, der er gennem året, såsom Europaturen, Ryder Cup, 9 majors og flere andre golfturneringer. Det er gældende for de fleste sportsgrene, at det er muligt at følge med i forskellige ligaer i mange forskellige lande.

På bet365 kan du både se sport mens du oddser

På TV2 Play og Viaplay er det muligt at følge med i sporten, mens du på bet365 både kan se sporten og oddse på den. På bet365 er det muligt at følge med i en bred vifte af sportsgrene såsom volleyball, bordtennis, tennis, badminton, fodbold og meget andet.

Udover at kunne følge med i sin favoritsportsgren, kan du også oddse på kampene og dermed chance for at vinde penge. Du kan som ny spiller hente en bonus – det kan du læse mere om her: betbonuskode.dk/bet365-bonus-kode.

TV2 Play kan du se bredt udvalg af sportsgrene

På TV2 Play er det også muligt at se mange forskellige sportsgrene såsom badminton, tennis, hollandsk fodbold, håndbold, ishockey og meget andet. På TV2 Play er det i høj grad muligt at følge de danske topidrætsudøvere, hvor man eksempelvis kan følge Caroline Wozniackis rejser gennem de forskellige store turneringer i det store udland.

Derudover kan du følge de danske badmintonspillere i deres kampe for guldet. En anden eftertragtet sportsgren er basketball, hvor det på TV2 Play er muligt at følge den største liga i USA, NBA.