Fordele & Ulemper

 • Gratis oprettelse
 • Op til 50/10 Mbit internet
 • Eget fibernetværk
 • Dårlig kundeservice
 • Svært at opsige sit abonnement
Gå til udbyder

Perspektiv Bredbånd er en internetudbyder, der startede med at tilbyde bredbånd i Øresundsregionen, og inden for kort tid er de blevet landsdækkende i Danmark.

Perspektiv Bredbånd har siden 2002 opbygget eget fiberoptisk netværk også kaldt Perspektivnettet. Dette gør de for at være mere konkurrencedygtige over for markedet.

Ifølge Perspektiv har 100.000 husstande mulighed for at få 100 Mbit, hvor 900.000 husstande kan tilbydes en 24 Mbit forbindelse, men dette antal forventes at vokse konstant.

Hvilke produkter tilbyder Perspektiv Bredbånd?

På nuværende tidspunk tilbyder Perspektiv Bredbånd internet og telefoni til deres privatkunder. Perspektiv Bredbånd er en af de udbydere der har valgt at køre med mange forskellige hastigheder inden for internet produkterne.

 • 5/1 Mbit
 • 10/1 Mbit
 • 20/2 Mbit
 • 30/3 Mbit
 • 40/4 Mbit
 • 50/5 Mbit
 • 50/10 Mbit

Der er altså en hastighed til stort set alle. Det er et stort plus i vores Perspektiv Bredbånd anmeldelse, at der er så mange valgmuligheder.

Telefoni hos Perspektiv Bredbånd

Vælger du bredbånd hos Perspektiv, så kan du også vælge telefoni med i samme løsning. Her har Perspektiv pt. to forskellige produkter de kan tilbyde deres kunder.

 • Bas, som er et forbrugsafregnet abonnement
 • Fastpris, her betaler du et fast beløb, og kan derefter ringe gratis til fastnet i Danmark

Desværre tilbyder de ikke en løsning hvor du ringer gratis til både fastnet og mobil. Derfor er dette ikke den mest attraktive løsning, da det nok er de færreste, der kun vil ringe til fastnet.

Hvad mener kunderne om Perspektiv Bredbånd?

Kun lidt over 100 kunder har anmeldt Perspektiv Bredbånd. Perspektiv Bredbånd har pt. scoret karakteren 3,3 ud af 10 stjerner på den ellers meget anvendte side trustpilot.dk.

De få anmeldelser vidner om det faktum, at Perspektiv Bredbånd er meget lidt udbredt på det danske bredbåndsmarked.

Selskabets svenske aner popper frem som små detaljer på deres danske hjemmeside. En hurtig oversættelse må få skylden for enkelte spøjse stavemåder på Perspektiv Bredbånds danske hjemmeside.

Bundkarakter fra halvdelen

En portion kunder har aldrig haft problemer med deres bredbånd. Efter de bestilte det er installationen gået godt, og det har virket lige siden.

Men omtrent halvdelen af Perspektiv Bredbånds kunder på trustpilot.dk har givet sit selskab absolut bundkarakter. Det gør de af flere grunde.

Nogle får ikke den lovede hastighed. Der er endda eksempler på at bredbåndet har virket fint, men så har folk skiftet adresse og får derefter en meget ustabil forbindelse.

Der er problemer med at komme igennem til kundeservice. Faktisk er Perspektiv Bredbånds svar på nogle kunders klage på trustpilot.dk det første, de hører fra selskabet efter forsøg på kontakt.

Svært at slippe fri

Flere kunder har svært ved at opsige deres Perspektiv Bredbånd. Både fordi de ikke kan komme igennem til kundeservice og fordi kontrakten simpelthen har bundet dem mere end de regnede med.

Udover den 6 måneders bindingsperiode er der 30 dages opsigelsesfrist på alle abonnementer.

Men der er eksempler på at kunder har brugt tre måneder på at slippe ud af kløerne på Perspektiv Bredbånd.

Deres kundeservice har normale åbningstider i hverdagen, men har noget usædvanligt middagslukket klokken 12-13.

Nedgraderings gebyr

Vi er faldet over listen med gebyrer fra Perspektiv Bredbånd. Ligesom hos nogle andre bredbåndsselskaber er det gratis at opgradere sin hastighed hos Perspektiv Bredbånd. Men det koster 175,- kroner at skifte til en langsommere hastighed.

Er du i tvivl om hvor hurtig du ønsker din hastighed, kan vi derfor kun anbefale at du vælger til den langsomme side og så kan du altid opgradere uden gebyr.

Vores vurdering af Perspektiv Bredbånd

Perspektiv har helt klart nogle gode bredbåndsprodukter, og et stort udvalg at vælge imellem, de har deres eget fibernetværk hvilket er et plus.

Men når det så er sagt så er der simpelthen alt for mange kunder der oplever problemer med Perspektiv til at vi ville turde at vælge dem.

Tilsyneladende kan det være svært at slippe af med Perspektiv Bredbånd hvis det ikke virker optimalt, og med deres nuværende omdømme ville vi holde os langt væk fra dem.

Bredbånd produkter fra Perspektiv Bredbånd

  • Hastighed Download/upload
  • Samlet pris Over 6 mdr.
  • Månedligt Abb.
Perspektiv Bredbånd

Perspektiv Bredbånd har et stort udvalg inden for bredbåndsprodukter, men ifølge deres trustpilot score er kunderne ikke just tilfredse med Perspektiv som bredbåndsudbyder.
Dette skyldes bl.a.:

 • Dårlig kundeservice
 • Ingen svar på henvendelser
 • Svært at slippe væk fra Perspektiv

Kort sagt så er der simpelthen alt for mange problemer med Perspektiv til at vi vil anbefale denne udbyder.

TrustPilot Score: . af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

bredbaandsluppen_new Score:

af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar