Du er her » Forside » Internetudbyder Anmeldelser » Anmeldelse af Stofa bredbånd

Stofa er et stort og veletableret selskab, der tilbyder forskellige løsninger inden for kabel-tv, bredbånd og telefoni. Selskabet har ca. 400 ansatte fordelt på ni forskellige afdelinger.

Pt. bliver ca. 600.000 hjem forsynet med Stofa’s løsninger tv og radio løsninger, hvoraf de 350.000 husstande har mulighed for at få en bredbåndsløsning.
Dette er med til at gøre Stofa til den næststørste udbyder af kabel-tv og bredbånd til private.

Selskabet har eksisteret siden 1995 og var ejet af TeliaSonera indtil sommeren 2010 hvor selskabet blev købt af Ratos (Svensk selskab).

Hvis man skal sammenligne Stofa med et andet selskab minder det mest om Yousee da de kører med mere eller mindre samme løsninger og produkter.

I vores Stofa anmeldelse kigger vi bl.a. nærmere på:

  • Hvilke produkter tilbyder Stofa?
  • Hvem kan få Stofa?
  • Kabel-tv og bredbånd sammen
  • Kundernes erfaringer
  • Bør du vælge Stofa?

Stofa bredbånd – Se hvilke produkter de tilbyder?

Som nævnt i denne Stofa anmeldelse tilbyder Stofa bl.a.: TV, Bredbånd og Telefoni. Faktisk er selskabet rigtig godt med inden for alle produkterne i forhold til deres konkurrenter.

Kigger vi nærmere på TV delen så tilbyder Stofa en lang række kanaler. Her i blandt også Viasat kanalerne TV3 og 3+ som en af de få udbydere.
Præcis hvilke kanaler du kan se er forskelligt alt efter hvor du bor og hvilken antenneforening du er tilknyttet.

Stofa Bredbånd

Bredbåndsdelen hos Stofa er bestemt interessant at kigge nærmere på, her tilbyder selskabet pt. 5 forskellige hastigheder:

  • 15/2 Mbit
  • 30/3 Mbit
  • 50/5 Mbit
  • 112/12 Mbit

Udover disse forholdsvis høje hastigheder så tilbyder Stofa som et af de få selskaber at du kan tilkøbe ekstra upload, hvilket kan være rigtig godt hvis du fx sender store filer eller spiller online.

Stofa tilbyder ofte nogle af de laveste priser på markedet. Dog er det op til den enkelte antenneforening at forhandle den laveste pris. Din pris er i sidste ende afhængig af den pris, som din antenneforening har aftalt med Stofa.

Telefoni hos Stofa

Telefonidelen er som ved de fleste andre udbydere, du har selvfølgelig mulighed for at beholde dit nuværende nummer hvis du vælger at skifte til Stofa.

Hvem kan få Stofa?

Stofa har et ret unikt koncept i og med de kun tilbyder bredbånd og Tv til kunder igennem antenneforeninger. Har din antenneforening ikke en aftale med Stofa, så er det ikke muligt for dig at få Stofa.

Du kan dermed heller ikke få bredbånd fra Stofa, hvis du ikke også vælger at få Tv fra Stofa. Igen minder de meget om YouSee, der heller gør det muligt kun at bestille bredbånd, men også kræver Tv inkluderet.

Kabel-tv og bredbånd i samme kabler

Stofa benytter en teknologi, som bruger tv-kablerne til at bringe dig bredbånd. Dette gælder altså uanset om det er TV eller bredbånd du vælger. På denne måde kan de tilbyde endnu hurtigere hastigheder end andre internetudbydere, der benytter det normale kobbernet.

Hvad mener kunderne om Stofa?

Som altid er det en rigtig god idé at tage et kig på Stofa’s Trustpilot score, som pt. ligger en smule under middel med en 5.0 ud af 10. Kigger man på de forskellige kunde bedømmelser, som Stofa har fået på TrustPilot.dk, så er størstedelen af kunderne utilfredse.

Her skal det dog nævnes at kunder der er utilfredse har en større tendens til at skrive kommentar og rate et selskab, hvorimod tilfredse kunder ofte glemmer dette. Selskabet vil derfor ofte se lidt dårligere ud end det egentligt er.

Skal jeg vælge Stofa?

Vi mener ikke, at deres score er lav nok til direkte at advare dig mod at vælge Stofa. Derimod ser vi ingen hindring i at prøve dem, hvis de har netop det produkt du er på udkig efter.

Kigger vi på priserne og produkterne kan vi ikke komme uden om, at Stofa har nogle yderst konkurrence dygtige produkter og priser i forhold til de andre udbydere på det danske marked.