Fordele & Ulemper

 • God kundeservice
 • Gratis trådløs router
 • Gratis oprettelse
 • Mac computere og Telenor er en dårlig kombination
 • Priserne kunne være bedre
Gå til udbyder

Telenor var det der før i tiden hed Sonofon og Cybercity. 

I Telenor har de en dynamisk og fleksibel tilgang til forretningen, og følger derfor med udviklingen. Dette var bl.a. årsagen til at slå et telefonselskab sammen med en internetleverandør, da det ikke giver nogen mening og holde tingene adskildt.

Telenor kan derfor tilbyde bredbånd, mobilt bredbånd, telefoni og mobiltelefoni. Vi fokuserer i denne Telenor anmeldelse på bredbånd og mobilt bredbånd.

Telenor bredbånd – Se hvilke produkter som de tilbyder?

Når det kommer til bredbånd har Telenor fire produkter at vælge imellem:

 • 2/0,5 Mbit
 • 10/1 Mbit
 • 15/1 Mbit
 • 20/1 Mbit
 • 20/2 Mbit

Ser man bort fra deres 2 Mbit forbindelse så har Telenor valgt at skære de langsomme hastigheder helt væk og satse på de lidt hurtigere forbindelser. Dette kan vi sagtens se fornuften i da man generelt ofte kommer til at betale alt for meget for de langsomme hastigheder i forhold til hvad en lidt hurtigere forbindelse koster.

Mobilt bredbånd

Inden for det mobile bredbånd kan Telenor tilbyde tre produkter:

 • 4/1,4 Mbit, 5GB data
 • 8/1,4 Mbit, 20GB data
 • 16/1,4 Mbit, 25GB data

Telenor har valgt at køre med en lidt anderledes upload på 1,4 Mbit. Hvorfor de præcis har valgt denne størrelse vides ikke. Foruden dette, så er der lidt for en hver smag når det kommer til download hastigheden.

Som et plus på kontoen følger der meget data med til alle abonnementerne, hvilket vi mener er en god ting. Priserne på mobilt bredbånd er i den højere ende af skalaen, hvorfor der også findes andre udbydere som måske er mere interessante når det kommer til mobilt bredbånd.

Telenor tilbyder desuden billigere mobilt bredbånd, hvis du allerede har bredbånd i hjemmet fra selskabet. Du kan spare helt op til 50 % på det mobile bredbånd, hvilket hjælper lidt på prisen.

Hvad mener kunderne?

Telenor får 5,8 ud af 10 stjerner af sine kunder på trustpilot.dk. Næsten 3000 kunder har anmeldt selskabet, dets produkter og services.

Kunderne er generelt tilfredse med kundeservice og det er let at komme i gang med bredbåndet. Dog har enkelte kritik af, at nettet ofte falder ud.

Billigere bredbånd gennem arbejdet

Telenor har en guide til kunder, der vil have deres arbejdsgiver til at betale for bredbånd og telefoni derhjemme.

Hvis du, eventuelt med hjælp fra Telenors guide, kan få din arbejdsgiver til at betale bredbåndet, bliver det betalt af din bruttoløn, altså er der mindre løn, du skal betale skat af. Derved får du omkring halv pris på dit bredbånd.

Telefoni hos Telenor

Du kan få en fast telefonforbindelse, der ikke skal betales abonnement af sammen med bredbåndet. Det udbyder mange andre bredbåndsselskaber også.

Når fastnettet skal køre gennem din internetrouter er der nogle fastnet telefonmodeller, der ikke fungerer. Telenor har gjort sig klogt i at sælge nogle få fastnet telefonmodeller, som de ved, virker sammen med deres fastnet.

De tilbyder pt. to forskellige abonnement løsninger inden for telefoni:

 • Telefoni Small
 • Telefoni Large

Ved Small løsningen betaler du kun for det du taler, og der er ingen månedligt abonnement, hvor Large løsningen er til tænkt dig der taler meget, her betaler du et fast beløb for at ringe ubegrænset til alle almindelige fastnumre i Danmark.

Ikke god med Mac

Telenors routere er ikke gode sammen med Mac computere. Det er ikke noget man kan finde på hjemmesiden, men vi har snakket med kunder, der fra kundeservice har fået den forklaring på en dårlig forbindelse.

Vores vurdering af Telenor

Telenor er en af de større spillere på det danske marked, trods deres størrelse holder de produkterne helt enkle, så de ikke giver brugerne alt for mange valg at træffe, hvilket er positivt.

Men desværre er deres priser ikke specielt attraktive i forhold til hvad man får for pengene, der findes mange andre udbydere som vi ville foretrække frem for Telenor.

Derimod er deres medarbejder bredbånd en fin løsning, og det lader også til at Telenors kunder generelt er tilfredse.

Bredbånd produkter fra Telenor

  • Hastighed Download/upload
  • Samlet pris Over 6 mdr.
  • Månedligt Abb.
Telenor

Telenor er et stort og anerkendt selskab, dog er der for tiden en del problemer med deres support, forkerte regninger o.l.
Er der tale om bredbåndsprodukter er Telenor generelt for dyre med deres løsninger i forhold til andre mindre udbydere.

Men til gengæld har Telenor en god løsning på medarbejder bredbånd som er værd at se nærmere på, hvis du har denne mulighed.

TrustPilot Score: . af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

bredbaandsluppen_new Score:

af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar