Fordele & Ulemper

 • God kundeservice og support
 • Eget fibernetværk
 • Kun bredbånd er værd at vælge hos Dansk Net
Gå til udbyder

Dansk Net er et landsdækkende selskab når det kommer til internet og telefoni. De har eksisteret siden 2005 og tilbyder løsninger til både privat og erhverv. 

Selskabet benytter eget fiberkredsløb med fuld redundans, hvilket på normalt sprog betyder, at de er meget stabile. Skulle et kabel blive gravet over, vil der ikke ske et nedbrud, pga. denne løsning.

I denne Dansk Net anmeldelse har vi på hvad Dansk Nets bagrund er, hvilke produkter de tilbyder og hvordan deres kunder bedømmer dem.

Dansk Net nyder høj vækst

Dansk Net skriver at de siden start har mere end fordoblet deres omsætning hvert år, hvilket betyder at det er et selskab i god vækst og med en sund økonomi. Dansk Net er en solid internetudbyder, som vil være at finde på markedet flere år ude i fremtiden.

Hos Dansk Net har de desuden fokus på oppetid, hvor de tilbyder 24 timers fejlservice og support. Dette har vi taget, som en rigtig positivt faktor i vores Dansk Net anmeldelse

Dansk net bredbånd – Hvilke produkter tilbyder de?

Når det kommer til produktvalg så er Dansk Net en af de få udbydere som endnu ikke har satset på en all-in-one løsning, som mange af deres konkurrenter.

Flere af konkurrenterne er begyndt at tilbyde alt lige fra tv, internet, mobil, telefoni mm. Vi mener at det er fornuftigt at holde sig til det som man er god til.

Dansk Net har valgt at holde deres fokus på bredbånd, mobilt bredbånd og telefoni.

Bredbånd

Når det kommer til bredbånd har Dansk Net fire forskellige produkter:

Disse produkter ses hos langt de fleste internetudbydere, så lige på dette område skiller Dansk Net sig ikke ud.

5 Mbit ekstra upload

Selvom Dansk Net tilbyder mere eller mindre de samme produkter som mange andre internetudbydere, så skiller de sig alligevel ud når det kommer til upload. På det område tilbyder de  5 Mbit ekstra upload på deres 30 og 40 Mbit forbindelser til 100 kroner ekstra om måneden.

Dette mener vi er en rigtig god løsning til dig, som ønsker en højere upload hvis. Især hvis du ofte sender store filer eller hoster din egen (lille) server o.l.

6 mdr. binding

Som ved mange andre udbydere så er der også 6 måneders binding hos Dansk Net, og 30 dages opsigelsesfrist. Den oplyste mindste pris over 6 måneder bliver udregnet på følgende måde:

6 x månedsabonnement + oprettelse (99 kr.) + levering (99 kr.)

Mobilt bredbånd fra Dansk Net

Pt. tilbyder selskabet to produkter inden for mobilt bredbånd, begge produkter kræver at du i forvejen er bredbåndskunde hos Dansk Net:

 • 6 Mbit
 • 15 Mbit

Selskabet skriver ikke umiddelbart noget omkring dækningen på deres mobile bredbånd. Hastighederne og priserne på produkterne er bestemt heller markeds mest attraktive, så noget kunne tyde på at denne service blot er med for at være der, og altså ikke noget som selskabet rigtigt satser på.

Vi anbefaler derfor, at hvis du er på udkig efter mobilt bredbånd så kig hellere på en af de andre internetudbydere. Her gør Oister det fx rigtig godt for øjeblikket.

Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni også kendt som IP telefoni er noget der ofte følger med når man bestiller bredbånd, dog er det ikke alle internetudbydere som vælger at aktivere det med mindre at kunden ønsker telefoni.

Dansk Net tilbyder tre løsninger, du kan enten afregne pr. forbrug, eller du kan vælge blandt deres to pakkeløsninger:

 • Fri tale til fastnet i DK
 • Udlands Pakken

For fri tale til fastnet i hele Danmark skal du pt. slippe 39,- om måneden, og hvis du ønsker at ringe meget til udlandet kan det måske betale sig at vælge deres udlands pakke, som giver dig halv pris på opkald til udlandet.

I februar 2013 tilføjede Dansk Net endnu en pakke til deres bredbåndstelefoni. Denne byder på fri tale til både fastnet og mobiltelefoner. Den koster 149,- per måned og du har ingen oprettelsesomkostninger.

Dansk Nets bredbåndspriser sammenlignet med markedet

Generelt ligger priserne stort set som hos de fleste andre udbydere. Det er altså ikke her dit fokus skal ligge, hvis du er ude efter bredbånd.

Selvfølgelig er det en vigtig del, men da de fleste internetudbydere holder prisniveauet stort set ens har det sjældent den store betydning på længere sigt.

Hvad mener kunderne om Dansk Net?

Som altid har vi stor fokus på hvad kunderne mener om selskaberne, da dette er med til at give det bedste billede af hvordan selskaberne er. Et billede er deres produkter med salg for øjet, et andet billede er hvordan de eksisterende kunder rent faktisk bliver behandlet.

På trustpilot.dk anmelder kunderne selskabet, og her har 432 kunder pt. anmeldt Dansk Net, hvilket giver en samlet score på 6.3 ud af 10 mulige, hvilket er en god score, når du sammenligner med andre internetudbydere.

Læser man anmeldelserne af Dansk Net igennem, så vil man også kunne se at noget af de Dansk Net er gode til er deres kundeservice og support.

Dog vil der selvfølgelig altid være kunder som er utilfredse af den ene eller anden årsag, men når Dansk Net kan få en overall score, som ligger et godt stykke over middel må det siges at være flot.

Det er vigtigt at huske på, at utilfredse kunder har større tendens til at anmelde end de kunder som rent faktisk er glade og tilfredse.

Opsummering af Dansk Net

Vi mener sagtens, at du kan vælge Dansk Net som din internetudbyder, men det skal ikke være med henblik på deres andre produkter.

Dansk Net er en internetudbyder og holder man sig til deres primære bredbåndsprodukter går man ikke galt i byen.

Kundeservicen og supporten bliver rost en del på TrustPilot, hvilket bestemt også er med til at trække Dansk Net op.

Bredbånd produkter fra Dansknet

  • Hastighed Download/upload
  • Samlet pris Over 6 mdr.
  • Månedligt Abb.
Dansknet

Dansk Net er kendt for sin gode kundeservice, hvilket også er bevist i deres høje TrustPilot rating.

Du har mulighed for 5 Mbit ekstra upload på 30 og 40 Mbit linjer for kun 100 kr. ekstra om måneden.

En gratis trådløs router følger med.

Typisk leveringstid indenfor 2-3 uger

TrustPilot Score: . af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

bredbaandsluppen_new Score:

af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

2 kommentarer

 • Rowland  -  reply 19/03/2013 den 11:10

  Er Dansknet stoppet? Jeg kan ikke komme ind til deres hjemmeside.

  • Andreas Lolk  -  reply 19/03/2013 den 13:38

   Hej Rowland,

   Da Dansk Net laver ændringer til deres hjemmeside har de frabedt, at vi linker til dem direkte. Du kan dog gå ind på dem manuelt via http://www.dansknet.dk.

   Mvh. Andreas

Tilføj en kommentar