Fordele & Ulemper

 • Godt datanetværk
 • Billige abonnementer
 • Ingen binding
 • God kundeservice
Gå til udbyder

OiSTER blev stiftet i 2008 med fokus på mobilt bredbånd, og har i dag udvidet med mobiltelefoni. Det er selskabet HI3G Denmark ApS der står bag OiSTER, som du nok kender bedre ved navnet 3 Mobil.

OiSTERs ambitioner er at være en af de billigste internetudbydere inden for mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Samtidig stræber de efter at have landets bedste mobilnetværk, samt have enkle løsninger for deres brugere.

I denne OiSTER anmeldelse har vi bl.

Oister mobilt bredbånd – Se de forskellige produkter?

Når det kommer til mobilt bredbånd har OiSTER gjort det enkelt ved kun at have 3 forskellige produkter:

 • 10/1 Mbit, 1 GB/md.
 • 10/1 Mbit, 10 GB/md.
 • 16/5 Mbit, 20 GB/md.

Disse tre produkter er typisk hvad brugerne leder efter indenfor mobilt bredbånd og dækker markedet udmærket.

Vi savner nogle løsninger indenfor de højere hastigheder og højere dataforbrug, men dette lader vente lidt på sig. OiSTER er dog

Mere forbrug koster ikke ekstra

OiSTER har et klart plus i deres abonnementer. De opkræver ikke ekstra penge, hvis du overskrider dit abonnements forbrugsgrænse.

Hvis du kommer over de maks 1GB, 10GB eller 20GB om måneden, afhængig af abonnement, så vil din hastigheden på nettet blot blive nedsat måneden ud. Altså godt nok langsommere internet, men til gengæld ikke ekstra gebyrer.

Det er set, at andre internetudbydere tager 5 kr. per megabyte for overgået forbrug. Dette kan hurtigt blive en dyr ekstraregning.

Køb mobilt bredbånd med eller uden modem

Hos OiSTER har du mulighed for at bestille dit mobile bredbånd både med og uden modem, bestiller du det med modem binder du dig i 6 måneder, og bestiller du det uden modem, så du altså kun får simkortet er der ingen binding.

Dette mener vi er en god løsning på, at tilbyde mobilt bredbånd med og uden binding, måske har du en computer eller iPad hvor du kan indsætte dit simkort direkte og i så fald er der ingen grund til at vælge modemmet med.

Mobiltelefoni hos OiSTER

Inden for mobiltelefoni har OiSTER en række pakkeløsninger, helt præcist seks forskellige pakker:

 • 0 timers tale, 3GB data
 • 3 timers tale, 6GB data
 • 6 timers tale, 12GB data
 • 10 timers tale, 2GB data
 • 11 timers tale, 22GB data
 • 50 timers tale, 25GB

Her burde det for langt de fleste være muligt at finde en pakke som matcher ens behov, alle pakker undtagen 0 timers tale, inkluderer fri sms og mms, samt at du ringer gratis mellem OiSTER kunder og der er ingen opkaldsafgifter.

Den bedste dækning indenfor mobilt bredbånd

OiSTER bruger 3’s mobile netværk til deres mobile bredbånd. Telekæden 3’s netværk har været kåret som Danmarks bedste i dækning, flere år i træk. Og er dækningen god bliver hastigheden som regel også sammenlagt bedre og mere stabil.

Det skal dog siges, at der er nogle kunder, som på trustpilot.dk har udtrykt problemer med dækningen. Dette er især uden for de større byer.

Hvis der er store nedbrud på 3’s netværk, så får 3’s kunder som regel kompensation for den tid mobil og mobilt internet har været ude af funktion.

Inden du bestiller anbefaler vi at du tjekker Oister og 3’s dækningskort, da du på denne måde er bedre sikret en god og stabil forbindelse.

Kundeservice får ros

På trustpilot.dk hvor kunderne anmelder deres selskaber har OiSTER pt. fået karakteren 7.3 af 10, hvilket er et fint resultat. Sammenligner man med andre lavpris selskaber, der udbyder mobilt bredbånd er det faktisk klart i den gode ende.

Lidt over 1100 personer har anmeldt Oister efter at have været kunder der. Især Oisters kundeservice har fået stor ros på trustpilot.dk.

Det er kun én fjerdedel af kunderne, der decideret giver en negativ karakter til Oister. De har anmeldt selskabet både på baggrund af mobilt bredbånd og andre services.

Vores vurdering af OiSTER

Der er ingen tvivl om at OiSTER pt. er vores foretrukne valg inden for mobilt bredbånd, de har landets bedste 3G netværk og nogle gode produkter til de rigtige priser.

De holder fokus på de få ting som de er gode til, hvilket kan sikre den høje kvalitet og gode service, og med deres flotte Trustpilot score er der hvis ingen tvivl om at kunderne generelt er godt tilfredse med OiSTER.

Bredbånd produkter fra Oister

  • Hastighed Download/upload
  • Samlet pris Over 6 mdr.
  • Månedligt Abb.
Oister

OiSTER er en af de ældste internetudbydere, som har valgt kun at fokusere på mobilt bredbånd.

OiSTER er ejet af 3, som har gjort, at de har Danmarks bedste dækning indenfor 3G mobilt bredbånd.

Vores valg indenfor mobilt bredbånd ligger på OiSTER

TrustPilot Score: . af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

bredbaandsluppen_new Score:

af 10

 1. star
 2. star
 3. star
 4. star
 5. star

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar