[afp id="10"]

Sammenlign priser på Bredbånd

 – Spar tid, og bestil det billigste internet til dit behov

Når du skal finde ud af hvilken internetforbindelse du skal bruge, er der i dag flere muligheder at vælge imellem. I populært sprog bliver det kaldt bredbånd, og det er ofte hastighederne samt driftsikkerhed, der spiller en stor rolle. Vil du være sikker på at vælge rigtigt allerede første gang, vil du her finde en række gode råd og faktuel viden om bredbånd og bredbåndspriser.

Vi anbefaler Telia 10 Mbit

Spar 1017 kr. netop nu!

 • Første måned til 0,- (Spar 199 kr.)
 • Oprettelse til 0,- (Spar 359,-)
 • Trådløs router til 0,- (spar 459,-)
 • Teknisk support 6 dage om ugen

Icon

Tilpas prisoversigten til dit behov

1) Vælg internethastighed

2) Indtast dit postnummer

 • Internetudbyder
 • Hastighed Download / Upload
 • Oprettelse Inkl. forsendelse mm.
 • Pris / måned Månedligt abonnement
 • Samlet pris over 6 mdr.
 • Popularitet Brugerne vælger
 • Bestil eller få mere info Gå direkte til udbyderen
Priserne er sidst opdateret onsdag d. 10/06 2015 kl. 16.19

De mange udbydere af bredbånd

 

Der findes i dag en lang række af virksomheder som tilbyder bredbånd, og når du skal finde ud af hvad de forskellige virksomheder kan tilbyde, er det ofte på nettet det bliver undersøgt. Blandt de mange udbydere af bredbånd, vil det være muligt at finde flere typer af almindeligt bredbånd, og det samme gælder det udstyr de bruger. Du skal derfor allerede til at starte med, gøre op med dig selv, hvilken form for bredbånd du ønsker, hvad du gerne vil have med af udstyr og hvilken hastighed du som minimum vil have.

 

Kigger du på udbyderne finder du blandt andet TDC, Telenor, Telia, Stofa, youSee, DanskNet, Waoo og et par stykker mere. Her er det vigtigt for dig, at finde ud af hvor høj en hastighed de forskellige udbydere tilbyder i de områder du bor, og hvilke priser du kan få det til. Det er vigtigt for dig at have styr på disse ting, så du ikke får forkerte forventninger i forhold til den ydelse, det er muligt at bestille.

 

Typer af bredbånd

 

Når du kommer i gang med at kigge på det, finder du også ud af, at der faktisk er flere forskellige typer af bredbånd, der er mulighed for at få tilkoblet. Du har blandt andet mulighed for at få bredbånd igennem telefonstikket, du kan få en bredbåndsforbindelse der kører igennem samme stiktype som dit kabel tv, og flere og flere steder er der også mulighed for at få såkaldt fiberbredbånd. Sidst men ikke mindst, er det også blevet mere og mere populært at vælge mobilt bredbånd, som også udbyder højere og højere hastigheder i forbindelse med de mange mobilmaster, der hele tiden forbedres.

 

Kigger du på de normale typer af bredbånd, er der nogle udbydere som kun kører med den ene type af bredbånd, hvor du får forbindelsen igennem telefonstikket og en router, og andre udbydere bruger udelukkende samme stiktype som kabel tv’et kommer igennem. Prismæssigt kan niveauet være det samme, her skal du igen vælge at kigge på driftsikkerhed, og det udstyr som er muligt at få med.

 

Hastighederne på bredbånd

 

Går du blot 10 år tilbage og kigger på hvilke hastigheder det var muligt at få bredbånd i, ville du ikke have troet, at det nogensinde blev muligt at få nutidens hastigheder på bredbånd. Dengang var der tale om at 2 Mbit var voldsomt hurtigt, og det var helt fantastisk, at du kunne tale i telefon samtidig med at du også havde en bredbåndsforbindelse, som der var mulighed for at bruge.

 

I dag forventer du som minimum at få en 10/1 Mbit forbindelse, hvor du har 10 Mbit i download, og med de muligheder du efterhånden har for bredbånd, vil det ofte være muligt at få en noget hurtigere forbindelse. Det gælder både bredbånd fra telefonstikket, fra kabel tv, og de andre typer. Det er derfor ikke usædvanligt at du som minimum kigger efter en bredbåndsforbindelse, med en hastighed på 20 Mbit download og 2-5 Mbit i upload.

 

Hvad betyder Download og Upload

 

Når du kigger på de forskellige hastigheder, kan det nogle gange være svært helt at forstå hvad de forskellige tal betyder, og det skal det selvfølgelig ikke være. For det handler blot om hvor hurtigt du får dine data ned, og hvor hurtigt du kan lade dem komme op på det store internet.

 

Downloadhastigheden er afgørende for hvor hurtigt du kan hente filer, videoer og hvor mange sider du kan have oppe at køre, uden at det går udover de andre sider du har oppe at køre. Streamer du for eksempel Netflix, HBO eller en af de andre udbydere, er det godt at have en bredbåndforbindelse, med en downloadhastighed, der kan klare dette, samtidig med at du også kan gå på nettet. Her vil flere og flere som standard anbefale en 20 Mbits download forbindelse.

 

Upload er den fart hvormed du har mulighed for at sende data ud til internettet, og hvor hurtigt det bliver uploadet. Det kan være vigtigt i de tungere spil, så som World of Warcraft, at have en god hurtig forbindelse, der kan klare større mængder information ad gangen. Flere og flere steder er det muligt til skarpe priser, at få en 5 Mbit forbindelse, når det gælder upload – som en minimumsforbindelse.

 

Hvad skal du vælge af bredbånd

 

Når du går i gang med at kigge efter bredbånd vil du støde på mange udbydere og mange muligheder. Her skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig at få med i en bredbåndsforbindelse. Er det driftsikkerhed, altså hvor langt der er mellem nedbrud på linjen. Er det den hurtigste forbindelse du har behov for, fordi der altid er mange på linjen, eller er det fordi du har behov for at downloade meget data.

 

Det er vigtigt at vælge den rigtige forbindelse fra starten af, for ellers går du og bliver utilfreds med det valg du har taget, og så bliver du irriteret på dit bredbånd, hvilket automatisk gør, at du kommer til at bruge det mindre. Det er der ikke noget ved – så sørg for at få en forbindelse, der er hurtig nok, der kan klare de data du skal have uploadet, og som giver mulighed for at få flere brugere på den samme forbindelse.

 

Flere og flere ting bruger bredbånd via WiFi

 

Når du kigger rundt om i boligen, finder du faktisk ud af, at flere og flere ting giver dig mulighed for at bruge trådløst bredbånd. Det gør selvfølgelig også at du skal have en forbindelse, der kan klare dette. Vælg derfor som minimum altid en omgang bredbånd, der er en hastighed højere end du umiddelbart tror du har brug for.

 

Det giver dig et bredbånd du bliver tilfreds med, du bliver glad for at bruge. Sørg for at få det trådløst, så du kan bruge alle de mange WiFi muligheder der opstår – start med at finde dit nye bredbånd lige her.

181 kommentarer

 • henriette dahl  -  reply 15/05/2012 den 18:17

  Jeg synes jeres priser er misvisende. Hos Fullrate skal man da betale 400 kr for en trådløs router som hos fx Telia er gratis. Der er vist også oprettelsesomkostninger/forsendelsesgebyr hos YouSee. H

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 16/05/2012 den 02:15

   Hej Henriette,

   Jeg kan ikke forstå hvorfor du mener, at de er misvisende.

   Ja, du skal betale 400,- for en trådløs router hos Fullrate, men den er gratis hos Telia. Vi gør også opmærksom på bl.a. dette, hvis du klikker på det lille plus-tegn i hastighedskolonnen (Du kan også bare klikke på selve prisen). Gør du dette, vil du kunne se yderligere information omkring internetudbyderen og hvad prisen inkluderer.

   Der er ingen oprettelsesomkostninger/forsendelsesgebyr hos YouSee, som jeg kan se. Jeg læste deres side igennem igen her til aften for at være sikker.

   Mvh. Andreas

 • Niels Bugge Skjødt  -  reply 23/05/2012 den 17:46

  Jeg har internet fra skyline som er gået ned kan i sige om det gælder e-mail og skal jeg e.v.t have en ny e-mail adr.
  Full-rate et andet sted har ikke noget med e-mail at gøre så den skal e.v.t. oprettes et andet sted har i et sted med en ordenlig prist
  mvh Niels Bugge Skød

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 24/05/2012 den 15:34

   Hej Niels,

   Jeg vil foreslå, at du opretter en Google Mail. Deres email system er ganske glimrende og er gratis.
   Her er du fremtidssikret, hvis du vælger at skifte internetudbyder, da Google ikke lige går ned :)

   Mvh. Andreas

 • Charlotte  -  reply 01/06/2012 den 22:45

  Jeg er en af de “heldige” kunder der har Skyline- lidt endnu… men ingen tlf-stik.
  Det er noget uoverskueligt at finde det bedste tilbud til mit behov.. Har pt 4 mega bit men det skal ikke ligge under. Der skal være mulighed for flere computere er på samtidig – ( derfor ikke kun 1 stk usb stik m internet adgang ). Absolut ikke nødvendigt med mere end 10 mega bit.
  Hvad ville i forslå til ca 200 kr pr mdr ??

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 02/06/2012 den 21:42

   Hej Charlotte,

   Nu skriver du desværre ikke så meget om jeres forbrug, om det primært er mail og surf, eller om det også er streaming af film, video og musik eller hvad det primært bliver brugt til, dette afgør nemlig hvor stort et forbrug i skal vælge til mobilt bredbånd som umiddelbart er den eneste løsning for jer.

   Hvis du oplyser hvilken by du bor i samt svare på ovenstående så skal jeg prøve at finde den bedste løsning for jer.

   Mvh.
   Christian

 • Magdalene  -  reply 04/06/2012 den 21:28

  Hej! Vi bor ved Dronninglund på Dorfvej – Nordjylland, godt i læ af Jyske Ås. Vi har ikke telefonstik, og har været tilfredse med Skyline. Hvad vil du mene vi skal vælge. Er 2 personer i husstanden og har ikke brug for mere end 10 mega bit og har et forholdsvis lille forbrug af internettet. Det der er vigtigt er hvem kan dækker vores område?

  Mvh Magdalene

 • Jan  -  reply 05/06/2012 den 11:02

  Hej. Vi bor på landet og har været meget tilfreds med skyline 10 mb som fungerer rigtig godt. Vi har telefonstik til huset, men har frameldt det. Fulrate vil ikke levere bredbåndsforbindelse på grund af for lille hastighed = under 2 mb fordi vi bor for langt fra nærmeste central. Vi er meget afhængige af en fornuftig internetforbindelse på grund af at vi driver landbrug, så en forbindelse med ca. 10 mb. samt mulighed for at være 2 på nettet samtidig vil være ideelt. Hvad vil i mene at vi skal vælge. Vi bor Hesselåvej 14 7500 Holstebro Mvh. Jan

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 05/06/2012 den 11:30

   Hej Jan,

   Det bedste ville helt klart være en fast bredbåndsforbindelse, men efter som det ikke er muligt er mobilt bredbånd den eneste løsning.
   Her kan jeg se at 3 muligvis kan bruges, men jeg vil anbefale dig at tjekke dækningskortet selv for at se hvor præcist på kortet i bor, efter som jeg kun kan se ca. da jeg ikke kender området.
   3 tilbyder en “Webcube” som du kan til vælge hvis du vælger “køb med modem” denne gør at du kan have flere computere online på samme tid præcis som med dit Skyline.
   Dækningskortet finder du i højre side hos 3.dk.

   Nu ved jeg ikke hvad i præcis bruger internettet til, om det kræver meget data men om ikke andet kan i evt. starte med de 10GB data, hvis i har brug for mere kan det altid tilkøbes.

   Mvh.
   Christian

 • Rasmus  -  reply 05/06/2012 den 16:35

  I prissammenligningen under Hastighed er der et “i”, som forklarer at Mbit betyder Megabyte pr sekund. Det gør det ikke! Det betyder Megabit pr sekund.
  Der går 8 bit på en byte. Derfor kan en 12/1 Mbit-forbindelse maksimalt overføre 1,5 Megabyte pr sekund i download, og 125 Kilobyte pr sekund i upload.
  Altid dividér med 8.

 • Azeem Ahmad  -  reply 18/06/2012 den 11:48

  Hej,

  hvorfor har I ikke Telenor i jeres samenligning? For jeg har i dag Telenor, og vil gerne have en oversigt over den eksisterende pris og de andre udbydere der findes.

  Mvh.

  Azeem

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 18/06/2012 den 12:48

   Hej Azeem,

   Telenor er en af de få udbydere der ikke ønsker at være i vores sammenligning derfor er de desværre ikke med.
   Mit bedste bud er at du kigger på Telenor’s egen hjemmeside og derefter kan du benytte vores prissammenligning til at se hvordan hastighederne og priserne ligger hos de forskellige selskaber.

   Mvh.
   Christian

 • Marie Hassing  -  reply 19/06/2012 den 14:50

  Niels Bugge Skjødt,
  som du kan læse på skyline.dk, vil der ikke ske noget med din mailadresse:

  “Driften af Skylines e-mail-konti “@elromail.dk” samt ” @skylinemail.dk” blev den 31. maj 2012 overdraget til DanDomain A/S, CVR-nr. 25 47 62 55, Alsikevej 31, 8920 Randers NV. Alle kunder kan fortsat bruge deres e-mailkonti, som de plejer. Såfremt du ønsker at fortsætte med din e-mailkonto på uændrede vilkår, skal du ikke foretage dig noget.”

 • kirsten  -  reply 21/06/2012 den 22:40

  Her kommer et par spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med:

  – hvad er 4G?
  – hvor høj en hastighed skal man have for at se film over nettet?
  – kan man se film over en mobil bredbåndsforbindelse? Hvem tilbyder de mest stabile mobile bredbånd? (Hvis der altså er forskel)

  Venlig hilsen K

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 22/06/2012 den 10:19

   Hej Kirsten,

   4G er en ny teknologi der gør det muligt at få endnu hurtigere mobilt bredbånd, 4G er altså efterfølgeren til 3G bredbånd.
   Du kan betragte 4G og 3G som mobilt bredbånd, den eneste umiddelbare forskel er at 4G er hurtigere end 3G.

   Når du vil se film over nettet, hvilket også kaldes at streame film, vil jeg anbefale dig min. 10 Mbit for at det kører optimalt og hurtigt.

   Hvis du har mobilt bredbånd med god dækning, og et høj forbrug kan du sagtens se film over dette, problemet med mobilt bredbånd er at du har et forbrugsloft og derfor er mobilt bredbånd ikke godt til at streame film, da dette vil kræve en del data.

   Har du fx 10 GB data inkluderet i dit mobile bredbånd, kan du hurtigt bruge 2-4GB på at streame en film alt efter længde og kvalitet.

   Jeg vil derfor anbefale dig at vælge en fast bredbåndsforbindelse i stedet, men er du fast besluttet på at det skal være mobilt bredbånd så kan du oplyse mig hvor i landet du bor, så skal jeg gerne undersøge markedet nærmere for dig.

   Mvh.
   Christian

 • Evald Mathiasen  -  reply 23/06/2012 den 07:13

  Hvorfor er elselskabernes bedbånd ikke i oversigten. – Er de for billige eller hvad?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 23/06/2012 den 10:14

   Hej Evald,

   Grunden til at elselskaberne ikke er med i oversigten er fordi, at det desværre stadig er de færreste der kan få fiberinternet via dem.
   Samtidig er oprettelsen ofte rigtig dyr sammenlignet med normalt bredbånd.

   Mvh.
   Christian

 • Preben Kramer  -  reply 01/07/2012 den 18:29

  hvorfor er der ikke sammenligning med fiber og medfølgende symetrisk forbindelse, og ikke mindst altid garanti for at få hvad du betaler for?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 02/07/2012 den 09:44

   Hej Preben,

   Vi har ikke fibernet med da det desværre stadig er de færreste der kan få dette, vi havde det en overgang men utroligt mange blev skuffet da de ikke kunne få fibernet alligevel.
   Hvis du vil have Fibernet kan jeg anbefale dig at du tjekker waoo.dk her kan du stort set finde alt om fibernet, samt hvilke udbydere der levere i dit område.

   Der er desværre ingen udbydere udover fibernet udbyderne der lover den hastighed de oplyser, bestiller du almindeligt bredbånd eller mobilt bredbånd vil hastigheden altid være “op til”.

   Mvh.
   Christian

 • mia sørensen  -  reply 06/07/2012 den 13:14

  hej
  nu har jeg siddet og kigget lidt rundt og hvis man bor i hobro området og skal have bredbånd med nok hastighed til at sidde og spille F.eks. WOW eller diablo3 hvilken hastighed og pris ville være bedst?

 • Ellinor Gunst  -  reply 08/07/2012 den 23:46

  hvorfor står der intet om Telenor som jeg har, man kan nemt blive forvirret over alle de udbyder der er, jeg har ikke sådan haft problemer med Telenor så det må jo være godt nok, men har kanaler hos yousee og det ville jo være smart at have det samme sted men det der afholder mig fra det er at når kanalerne går, ja så går internettet også,så hvad skal man vælge, jeg bruger internettet mest til facebook så er det godt nok det jeg har ? giver 199 kr for 10 Mbit

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 09/07/2012 den 10:13

   Hej Ellinor,

   Grunden til at Telenor ikke er med, er fordi de desværre ikke ønsker at blive sammenlignet med andre udbydere på vores side, hvilket vi selvfølgelig bliver nødt til at respektere.
   Nu ved jeg ikke om du har haft mange problemer med YouSee og tv signalet der ryger? men dette burde du selvfølgelig ikke have hvorfor du sagtens vil kunne bestille internet hos YouSee da det er nemmere at have det hele samlet ét sted.

   Samtidig kører de i øjeblikket med et godt tilbud hvor du faktisk kan få en 30 Mbit forbindelse til 199,- om måneden, altså det samme som du giver for din 10 Mbit hos Telenor.
   Når tilbudet udløber kan du selvfølgelig altid sætte hastigheden ned til en 10 mbit så du stadig kun betaler 199,- om måneden.

   Du kan læse mere om YouSee’s tilbud her.

   Mvh.
   Christian

 • lars  -  reply 10/07/2012 den 15:18

  jeg skal flytte på landet og har fået at vide der max kan være 3-4 Mbit der. Er der noget jeg kan gøre for at få det hurtigere og hvordan kan jeg finde en udbyder ?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 10/07/2012 den 15:23

   Hej Lars,

   Hvilken by flytter du til?
   Og hvad bruger du primært internettet til?
   Alt efter hvad du bruger internettet til og din placering, kan du muligvis få en hurtigere mobil bredbåndsforbindelse.

   Hvis du skal have en fast bredbåndsforbindelse er det nemmeste at kontakte den udbyder du nu engang vælger, og høre dem hvad der er af muligheder og få dem til at tjekke at forbindelsen er god.
   Lige pt. kan jeg anbefale dig Fullrate som kører med nogle fornuftige priser.
   Bestiller du hos Fullrate vil du blive kontaktet så frem der skulle være problemer med hastigheden, og evt. vil du blive tilbudt at få en tekniker ud til at løse problemet.

   Du finder en oversigt over 4-6 Mbit her.

   Mvh.
   Christian

 • Dit navn Søren Wichmand  -  reply 13/07/2012 den 11:44

  Din besked Hej,

  Vi overvejer at få full rate.
  Vi bor i Hareskov by, og har hørt fra nabo at bredbåndsnetdækningen for full rate ikke er god i vores området. Har i nogen erfaringer?
  Tak for en informativ hjemmeside

  Mvh
  Søren

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 13/07/2012 den 11:51

   Hej Søren,

   Jeg kan desværre ikke se hvordan bredbåndsdækningen er for fast bredbånd, her skal du have fat på Fullrate selv, evt. ved at bestille her vil i blive kontaktet vedr. installation og i den forbindelse vil de også oplyse om der er problemer med leveringen, og i så fald kan i enten finde en løsning sammen eller afbestille.

   Håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

   Mvh.
   Christian

 • Bente Skydsgaard  -  reply 14/07/2012 den 20:14

  Jeg vil gerne vide lidt om fullrate.
  Er det en boks der stilles op i min lejlighed og giver trådløs internet så jeg kan bruge min iPad og mine børn samtide kan bruge computeren.
  Kan jeg låse mit internet så andre udefra ikke kan bruge mit internet.
  Mvh Bente.

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 15/07/2012 den 10:37

   Hej Bente,

   Det kan du sagtens, du skal bare huske at tjekke at der under indstallationen er sat hak i “trådløs router”, så længe du har en trådløs router opfylder den dine krav til internettet og delingen i hjemmet.

   Mvh.
   Christian

 • Pia  -  reply 15/07/2012 den 21:26

  Hej,
  Vi er som mange andre endt uden internet efter Skyline er gået konkurs. Vi har et sommerhus ved Bork Havn. Har tidligere haft 3 mobilt bredbånd, men uden den store succes.
  Kan du hjælpe os med hvilken løsning der er for os ?

  Det er en jungle og som jeg ser det er der dårlig dækning i vores område hos alle udbydere ……

  Mvh Pia

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 16/07/2012 den 08:13

   Hej Pia,

   Har i mulighed for at få en fast bredbåndsforbindelse? altså via telefonstikket? I så fald er dette at anbefale, her har Fullrate pt. nogle gode tilbud.
   Men hvis det skal være mobilt bredbånd ser det ud til alt Telia kan dække med op til 16 Mbit i følge deres dækningskort.

   Mvh.
   Christian

 • Henning Thomsen  -  reply 16/07/2012 den 10:59

  Hej alle jer med tidligere Skyline, jeg kan anbefale airnet.dk prøv at rette henvendelse til dem og spørg om de dækker jeres område!!!

 • Henning Thomsen  -  reply 16/07/2012 den 11:11

  P.S. airnet dækker Vestjylland og bornholm på samme måde som skyline har gjort, og jeg synes i på bredbaandsluppen burde have dem på jeres liste over trådløst inet :O)

 • Louise  -  reply 16/07/2012 den 14:46

  Hej Christian, Jeg bor i Lyderslev/Gevnø St. Heddinge. Vi har lige pt. Fibernet fra Waoo, tv, telefoni og 30/30 trådløst med router men er ikke særlig tilfreds. Kan du anbefale en anden udbyder eller måske et mobilt bredbånd som virker her nede hos os. jeg bruger min pc’er til mail, søgning på google, netbank, youtube, ikke vilde store ting. Jeg har kigget lidt rundt men kan ikke finde hoved og hale i alle de udbryder og hvilke hastighed jeg skal bruge.. Håber du kan guide mig lidt i alt dette. C”;)

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 16/07/2012 den 14:56

   Hej Louise,

   Så vidt jeg kan se er der desværre ikke nogen udbyder af mobilt bredbånd der dækker godt i dit område, jeg vil derfor anbefale dig en fast bredbåndsforbindelse.
   Nu har du jo en alt-i-en løsning fra Waoo, hvis i skal have en anden fast bredbåndsforbindelse ønsker du så stadig telefoni og tv inkluderet? Og i så fald hvilke tv kanaler har du behov for?
   Og hvor meget betaler du nu for jeres Waoo løsning?

   Mvh.
   Christian

 • Lotte Thinggaard  -  reply 16/07/2012 den 20:50

  Hej!! Jeg er på jagt efter noget internet! Jeg har haft skyline i 4 år men de er lukke. Jeg bo langt ude tdc kan ikke nå ud til mig hvad vil i forslå!!! Vil gerne høre fra jer!! Hilsen Lotte Thinggaard

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 17/07/2012 den 08:40

   Hej Lotte,

   Hvor i landet bor du? så skal jeg gerne tjekke dækningen hos de forskellige udbydere. Og hvad bruger du primært internettet til? er det kontor/skole brug, altså mail, surfing, facebook lidt youtube? eller spiller du online, downloader, streamer film og musik?

   Mvh.
   Christian

 • Anders  -  reply 17/07/2012 den 21:38

  Hvorfor har du ikke Stofa med, de har da en 15/2 for 179,- i mange byer.

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 17/07/2012 den 21:43

   Hej Anders,

   Vi har Stofa med her: Alle bredbåndshastigheder.

   Vi fik desværre en del klager fra brugere, som ikke kunne få Stofa og gik dermed skuffede fra vores prisoversigter. Vi arbejder på en løsning, hvor vi bedre kan fremvise dækning, men vi har indtil da valgt at tage bl.a. Stofa ud af vores generelle lister.

   Stofa kræver desværre både, at du har Stofa-Tv og, at din antenneforening har en aftale med Stofa før du kan købe internet hos dem. Dertil så kan det være, at de priser, som er på Stofas hjemmeside ikke er de samme, som dem din antenneforening har aftalt med Stofa. Alt dette gør det meget svært for os at bringe den rigtige pris fra Stofa.

   Mvh. Andreas

 • volker nagel  -  reply 18/07/2012 den 18:22

  Fullrate 6/1mbit er i virkelighed 6/0,5 mbit

 • volker nagel  -  reply 18/07/2012 den 18:25

  Det er ikke fullrate men Dansk Net.

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 18/07/2012 den 21:53

   Hej Volker,

   Det er da også rigtigt. Vi har desværre nogle problemer med at vise 0.5 i vores system, hvorfor der står 1 Mbit. Vi arbejder hårdt på at ændre det, og vil blive fixet med den nye version af vores hjemmeside.

   Mvh. Andreas

 • Martin Hansen  -  reply 22/07/2012 den 13:49

  Hvordan kan Fullrate ligge på 1. pladsen, når Yousee er billigere? Hvordan hænger det sammen?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 23/07/2012 den 08:12

   Hej Martin,

   Det kan de fordi, at det desværre ikke er alle der har mulighed for at få YouSee, her kræver det nemlig at du først skal have en TV-pakke for at blive bredbåndskunde.
   Samtidig har Fullrate også en bedre Trustpilot score, dvs. Fullrate’s kunder er generelt mere tilfredse med servicen end YouSee’s.

   Det er altså ikke kun prisen vi vurderer ud fra, men kigger man på prisen så er den stort set også ens, den eneste forskel er at hos Fullrate har de 198,- i oprettelse. Hvilket er billigt givet ud i forhold til hvis du skal betale for en TV-pakke før du kan få YouSee’s bredbånd.

   Mvh.
   Christian

 • Henrik Langkilde  -  reply 23/07/2012 den 22:07

  Kan I levere bredbånd på Dalevænget 6 ,3080 Tikøb ??

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 23/07/2012 den 22:11

   Hej Henrik,

   Fra hvilken internetudbyder ønsker du at få bredbånd? Jeg tjekkede hurtigt Fullrate.dk, og her lignede det, at du kunne få bredbånd uden problemer.

   Mvh. Andreas

 • Dit Lisbeth  -  reply 26/07/2012 den 22:19

  Din besked

  Angående Airnet og Vestjylland. Lidt ærgeligt i har valgt ikke at have det med. Godt nok bor der ikke så mange mennesker, men der er tæt med sommerhuse. I sommerhusene har vi sjældent telefon stik., vores alm. mobiltelefons dækning kommer og går. Den ene dag fungere det når man står på hjørnet af terrassen, næste dag skal man ud i indkørslen! Mobilt bredbånd er præcis lige så sårbar. Skyline var en perfekt løsning og jeg formoder Airnet også kan bruges. Jeg er blank når det gælder computer og internet – har derfor brug for en hjemmeside som denne. Tros det utal at internetudbydere der findes, så lader det til at Vestkysten pt. kun kan dækkes af Airnet hvis ens hus er uden telefonstik. ??

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 27/07/2012 den 16:26

   Hej Lisbeth,

   Vi kan desværre ikke tage AirNet med, da som du selv nævner ikke er mange, som kan få det.

   Grunden til, at bl.a. Skyline kunne fungerer trådløst var, at de installerede en signalforstærker formoder jeg. Dette kan du i teorien også gøre med alm. mobilt bredbånd.

   Vi har dækket AirNet mere detaljeret i denne artikel, hvor du kan læse mere op omkring AirNet. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål.

   Mvh. Andreas

 • Rasmus  -  reply 29/07/2012 den 11:00

  hvordan kan man tjekke hvilke internet virker bedst ved ens bosted?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 30/07/2012 den 17:38

   Hej Rasmus,

   Det kan du desværre kun ved at gå ind på den enkelte internetudbyders hjemmeside. Her vil du oftest kunne starte købsprocessen, hvor de vil tjekke din dækning.

   Mvh. Andreas

 • Tina  -  reply 30/07/2012 den 21:02

  Hejsa!
  Vi har pt internet fra dansk kabel tv – arrownet, hvis det siger dig noget… Vi bor på landet udenfor Tarm – og får nettet fra en antenne i Skjern (er ikke så skarp på dette område, hvilket min mangel på fagudtryk sikkert viser…) Vores netforbindelse er utrolig langsom – kan du anbefale noget andet? Eller bare et alternativ? Vi har ikke mulighed for at bruge almindeligt bredbånd…
  Tina

 • Vannessa  -  reply 02/08/2012 den 14:12

  Hej, jeg er lidt “novice” når det omhandler internet og dets lignede – så kunne godt bruge et godt råd. Jeg bor i Jelling og har haft Dansk Kabel TV som udbyder, da min bolig/antenne/forening, har en aftale med dem. Derfor har jeg aldrig overvejet at skifte udbyder omend jeg har haft utallige problemer fra start til slut. Dog har jeg fundet ud af at jeg kan skifte udbyder så længe det ikke er via antenne-stikket – og derfor er jeg begyndt at undersøge min muligheder. Men, det er en jungle – og jeg må ærligt erkende at jeg ikke kan finde ud af hvad der er bedst for mig. Har prøvet dansk kabel tv, hvor deres routere var af ringe kvalitet og jeg havde konstante disconnects. Derefter prøve jeg mobilt bredbånd, men det er slet ikke ideelt når man bor i en lille by og gerne vil ha’ en nogenlunde hurtig og stabil forbindelse.

  Jeg har min egen blog så jeg er altid på og skal bruge 10-15 mbit/ og vil højst af med 220 kr. om mdr. Har overvejet Waoo, men det kunne jeg ikke få i mit område, TDC da de dækker bredest og man får trådløs router med, men de er dyre syntes jeg, og Fullrate da de kører et kampagne-tilbud på 100 kr. for 12/1mbit, men anmeldelsene er meget meget blandet omkring deres produkt. Hvad vil i anbefale til mig? Tak på forhånd.

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 02/08/2012 den 15:41

   Hej Vannessa,

   Det er fantastisk, når vores brugere beskriver deres behov, så præcist, som dig. Det gør det dejligt let at anbefale en internetudbyder.

   Jeg vil anbefale, at du benytter dig af Fullrate. Anmeldelserne er lidt blandede, men de giver dig typisk rigtig god kundeservice, så evt. problemer bliver løst hurtigt. Jeg ville personligt vælge dem, hvis jeg skulle have internet igen.

   En anden udbyder, som du kan overveje er Dansk Net. Her får du en trådløs router med, men der har været en del danskere, som har haft udfordringer med Dansk Net. Deres kundeservice plejer dog også at være gode til at løse problemerne, men i min erfaring, så kommer du længst med Fullrate.

   Du må endelig sige til, hvis du har yderligere spørgsmål.

   Mvh. Andreas

 • Vannessa  -  reply 02/08/2012 den 19:11

  Tak for info, Andreas. Jeg har nu været i kontakt med Fullrate og bestilt en 12/1 mbit. + trådløs router. MEN, kort tid efter din anbefaling og samtalen med medarbejderen øjner jeg allerede et issue – (hader når man bare ikke kan tage folks vare for gode varer, ØV!) medarbejderen forsikrede mig om at jeg kunne få op til 15 og minimum 10 mbit i mit område (jelling) men når jeg kigger på deres (TDC’s) dækningskort illustrer den at jeg højst kan få op til 3 på min respektive adressse. Hvis det er tilfældet så er det jo slet ikke så attraktivt for mig :(

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 02/08/2012 den 21:22

   Hej Vannessa,

   Jeg er glad for at høre, at du kunne bruge informationen.

   Hvilket dækningskort kigger du på hos TDC? Er du sikker på, at du ikke forveksler deres dækningskort for mobilt bredbånd med ADSL? Send mig evt. linket til hvor du tjekker, og jeg vil kunne hjælpe dig yderligere. Jeg mener nemlig ikke, at TDC har et ADSL dækningskort online på deres hjemmeside.

   Mvh. Andreas

 • Betina  -  reply 03/08/2012 den 10:24

  Hej,
  Jeg prøver at undersøge markedet for bredbåndsløsning til min datter.
  Fakta:
  Hun vil stort set altid være online på smartphone og/eller laptop
  Hun vil få et Smart TV der kræver WIFI
  En hastighed på 10 Mbit er OK

  Har prøvet at kigge lidt på mobilt bredbånd, da det er det billigtse, men er det overhovedet en option når TV skal bruge WIFI? Og kan alle 3 ting være koblet op samtidigt på mobil bredbånd USBén?

  Synes ikke umiddelbart jeg finder noget i tradionelle trådløse løsninger, der er særlig tidsvarende til de behov man har idag. Det er dyre løsninger og inkluderer alt muligt man ikke har brug for, eks. TDC Play, HomeTrio, eller hos Full Rate, fastnettelefoni???

  Er der slet ikke nogen der udbyder 10 Mbit på via router og intet andet til omkring max. 100-150 kr. pr. md.?

  Mvh
  Betina

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 03/08/2012 den 15:57

   Hej Betina,

   Selvom mobilt bredbånd kan virke som det billigste valg, så er det sjældent det billigste i længden med din datters forbrug. Ønsker hun både at bruge internettet “hele tiden” og har et Smart Tv, så vil forbrugsgrænserne på mobilt bredbånd hurtigt stoppe hende i at bruge internettet yderligere.

   I bedste tilfælde vil hendes hastighed bare blive formindsket, hvor i værste tilfælde vil I få en ordentlig ekstraregning. Jeg kan derfor ikke anbefale at vælge mobilt bredbånd til Jeres forbrug.

   Med et behov for 10 Mbit, så kommer I ikke længere ned end de 199 kr. om måneden. Pt har Fullrate et fornuftigt tilbud på 12 Mbit til 99 kr. om måneden resten af året, men efter årsskiftet vil I betale 199 kr. om måneden.

   Dansk Net kan også være et godt valg, da de giver Jer en gratis trådløs router med i prisen. Den vej igennem behøver I ikke at købe en trådløs router for at kunne gå på WiFi.

   Mvh. Andreas

 • Debbie Henriksen  -  reply 04/08/2012 den 18:54

  hej…

  Jeg bor i Lundby (4750), og skal ha minimum 40Mbit, da jeg skal arbejde hjemmefra, hente film osv… Kan også godt lide at tingene ikke tager en evighed.-… Har søgt lidt rundt, men synes ikke at der er nogen udbyder dernede af.. Kan du hjælpe?

  På forhånd tak.

  Mvh,
  Debbie

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 05/08/2012 den 21:30

   Hej Debbie,

   Du skal tjekke to forskellige steder:

   • TDC (Inkluderer Dansk Net, Fullrate og TDC)
   • YouSee (Er internet via dit kabelstik, så de dækker steder hvor andre ikke gør)

   Uden den eksakte adresse kan jeg desværre ikke hjælpe.

   Du kan også overveje at tjekke hos Waoo, men det er ikke særligt store dele af Danmark de deler endnu.

   Mvh. Andreas

 • Evald Mathiasen  -  reply 05/08/2012 den 22:54

  Hej Debbie!
  Jeg kan se, at SEAS har etableret fiberbredbånd på flere adresser i 4750 Lundby, så ,on ikke også du vil kunne få. Check det her: http://www.seas-nve.dk/Privat/Fibernet/Signup/Standard/FiberSignup.aspx

  Venlig hilsen
  Evald

 • Anita Andreasen  -  reply 07/08/2012 den 16:01

  Jeg har læst, at man skal betale for router hos Fullrate, hvis man bestiller under 20Mbit. Er det korrekt?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 07/08/2012 den 16:18

   Hej Anita,

   Der følger kun router med, når du bestiller enten 35 Mbit eller 50 Mbit. Ved 6, 12 og 20 Mbit skal du enten leje en for en engangspris på 400 kr. eller købe din egen. Jeg foreslår, at du køber din egen trådløse router, hvis du ikke får en med gratis.

   Mvh. Andreas

 • Hans Lyngby Dam  -  reply 09/08/2012 den 23:10

  Din besked
  Hvorfor er Telenor ikke med i sammenligningen?
  Da jeg fik internet for flere år siden hos Telenor, var det meget billigere end feks TDC, som iøvrigt har fået bøde kr. 20 mill eller erstatningskrav for at have chikaneret Telenor.
  Meget langsomt har TDC nedsat priserne, vel for at undgå at miste for mange kunder.
  Men hvorfor er Telenor ikke med i sammenligningen?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 10/08/2012 den 16:26

   Hej Hans,

   Telenor har desværre valgt ikke at være inkluderet i prislisterne. Vi overvejer at inkludere dem for sammenligningens skyld, men med den seneste mediestorm, så venter vi lidt yderligere før vi vil begynde at tilskynde forbrugere til at vælge dem. Jeg er sikker på, at de nok skal komme stærkt igen dog.

   Mvh. Andreas…

 • Berith  -  reply 24/08/2012 den 16:47

  Hvad koster det at flytte adresse?
  Og hvormamge personer er dette til?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 24/08/2012 den 22:50

   Hej Berith,

   Det koster omkring 99 kr. at flytte adresse hos de fleste internetudbydere.

   20 Mbit kan snildt klare op til 5-6 personer, der bruger internettet meget uden, at brugerne lægger mærke til det.

   Mvh. Andreas

 • bodil  -  reply 05/09/2012 den 10:11

  Hvordan ligger det med dækningsgrad og forbindelser i postnr 4200

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 05/09/2012 den 10:24

   Hej Bodil,

   Der skulle være fin dækning i 4200, hvis du er på udkig efter en fast bredbåndsforbindelse.
   Og er du på udkig efter mobilt bredbånd skulle der også være fin dækning hos alle udbydere, dog kræver det den præcise adresse for at tjekke helt præcist i dit område, men generelt ser det fint ud i 4200.
   Sig endelig til hvis der er mere jeg kan hjælpe dig med.

   Mvh.
   Christian

 • Susanne  -  reply 06/09/2012 den 14:40

  Hej
  Vi har en gammel TDC ADSL forbindelse med et nyere modem og en gammel router (fra dengang, hvor vi alle havde en ledning i vores computere). Nu kører vi – 3 computere i familien – alle trådløst. Men selvom vi har en 20/2 forbindelse føler vi alle, at det er meget langsomt – og ustabilt. Vi har et helt almindeligt behov/forbrug. Downloader en gang imellem en film eller nogle billeder. Jeg har netop ringet til TDC som fortæller, at der hvor jeg bor, kan jeg ikke modtage mere end 11 Mb (pga afstanden – Jeg bor i Holte?!) og der forsvinder altid ca. 15%, så jeg vil aldrig have mere end 9,5 mb. Når jeg laver hastighedstest med kun en computer tændt får jeg aldrig mere end 8,2 Mb. Iflg. TDC vil ingen udbyder kunne levere mere, hvis forbindelsen går gennem telefonstikket… Men hvad er så løsningen for os???? OBS. Der ingen mulighed for kabeltv på vores vej men vi har før haft Fibernet, så her er alle ledninger klar, hvis det er en mulighed. På forhånd mange tak for hjælpen. Hilsen Susanne

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 06/09/2012 den 15:53

   Hej Susanne,

   Hvis du tidligere har haft fibernet, så bør du kigge nærmere på Waoo!

   Waoo! er en sammenslutning af elselskaber, der tilbyder fibernet til rigtigg gode priser. Det er for de fleste danskere ikke muligt at få fibernet, men hvis du allerede har haft det, så er det klart det bedste valg.

   Du kan læse en kort anmeldelse af Waoo her, samt se hvilke produkter de tilbyder.

   Mvh. Andreas

 • M.Mortensen  -  reply 16/09/2012 den 09:21

  Hvorfor figurerer YouSee & Foolrate på listen? Man kan kun få bredbånd hos YouSee, hvis man har kabel tv hos dem i forvejen og så er prisen jo ikke sammenlignelig. Foolrate kan ikke levere hvad de lover. Jeg bestilte 50/10 hos Foolrate, men det kunne de så ikke levere og tilbød istedet 35/5, hvilket jeg tog imod. Nu viser det sig bare at det jeg fik var 19/3, altså den halve liter mælk… Derudover påstår de på deres hjemmeside at der går 10-15% til datastyring, hvor man kan læse andre steder at der går 2% til datastyring!
  Så forstår ikke rigtig, hvorfor de 2 “udbydere” er på listen. Jeg så gerne en liste med udbydere der kan levere over 20 mbit som ikke er fiber, men det kan ikke lade sig gøre medmindre man bor lige ved siden af centralen.

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 16/09/2012 den 21:54

   Hej M. Mortensen,

   Jeg beklager, hvis du føler, at du ikke kan sammenligne priserne tilstrækkeligt. Vi efterstræber at vise priserne på oplyste hastigheder fra internetudbyderne. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke lave lister, der er baseret på hvor høj en hastighed du kan få.

   Der er rigtig mange danskere, der har YouSee Tv, hvorfor vi har valgt også at inkludere YouSee på denne liste. Derudover gør vi også opmærksom på, at YouSee kræver et Tv-abonnement, hvis du klikker på “Vis Mere”.

   Ser du bort fra Fullrate og YouSee, så er listen ovenfor fuldendt. Vi mangler Telenor på listen, men jeg regner ikke med, at de kan tilbyde mere end Fullrate.

   Mvh. Andreas

 • Eva Andersen  -  reply 18/09/2012 den 18:58

  Jeg har set en reklame hos OiSTER på mobiltbredbånd og kan ikke finde ud af hvor meget betyder forbrug 1GB om måneden.

 • Torben  -  reply 20/09/2012 den 10:41

  HEJ.

  JEG HAR ET SPØRGSMÅL:

  HVIS JEG SKAL BRUGE NOGET NET SOM MAX MÅ KOSTE 300 KR. I MÅNEDEN, HVEM SKAL JEG SÅ BRUGE OG HVAD SKAL JEG TÆNKE PÅ FØR JEG BESLUTTER MIG ?????

 • Inge Andersen  -  reply 25/09/2012 den 12:05

  Jeg har p.t. et YouSee pakkeabonnement med TV og bredbånd, men overvejer en pakkeløsning hos Waoo, hvor jeg kan få en internetforbindense på 30/30 mod Yousee’s 10mbit/1mbit, og – så vidt jeg kan se – omtrent samme (måske endda bedre) TV pakke, men jeg har vanskeligt ved selv at gennemskue tallene fuldt ud.
  Findes der en sammenligning på dette?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 25/09/2012 den 13:18

   Hej Inge,

   Du kan sagtens spare penge ved at skifte bredbånd, til Waoo, du behøver dog ikke at vælge en TV pakke fra dem.
   Bredbånd er uden tvivl billigere hvis du kan få Waoo, eller rettere sagt, du kan få mere for pengene på denne måde.

   Ang. tv pakken så kommer det meget an på hvilke kanaler du har behov for, her tror jeg umiddelbart bedst det kan betale sig at beholde TV hos YouSee.

   Mvh.
   Christian

 • Troels Strand  -  reply 27/09/2012 den 07:49

  Hvis jeg vælger internet fra telia, dækker den så området Morsingvej 7900 Nykøbing Mors?

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 27/09/2012 den 08:09

   Hej Troels,

   Så vidt jeg kan se så skulle der ikke være nogen problemer i at bestille bredbånd hos Telia.
   Hvis du bestiller online vil den komme frem og sige hvis de ikke kan levere på din adresse.

   Mobilt bredbånd fra Telia skulle også dække fint i dit område.

   Mvh.
   Christian

 • mogens aalborg  -  reply 27/09/2012 den 10:01

  Er det ikke et selskab der ikke stjæler et gebyr for at få lov til at betale sin regning.

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 27/09/2012 den 10:52

   Hej Mogens,

   Jeg ved at Fullrate ikke tager gebyr for at betale en regning, i hvert falde ikke hvis du kører den over PBS (Har selv Fullrate).

   Mvh.
   Chrisitan

 • Charlotte  -  reply 27/09/2012 den 21:21

  Hej
  Er der nogle der ved hvordan det ligger med forbindelser og dækningsgrader i postnummer 3400?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 27/09/2012 den 22:47

   Hej Charlotte,

   Både Telia, Fullrate, Dansk Net, TDC og BoligNet dækker Hillerød.

   Jeg er ikke sikker på YouSee, men YouSee kræver desuden, at du har YouSee Tv med dem, så her ved du det bedst selv.

   Mvh. Andreas…

 • Dit navnAnne From  -  reply 30/09/2012 den 06:24

  Jeg skal bruge bredbånd fra en USB-nøgle, hvilket er billigst?

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 30/09/2012 den 22:43

   Hej Anne,

   Jeg kan anbefale, at du kigger nærmere på vores liste over mobilt bredbånd (med USB-nøgle), der har forbrug mellem 1-9 GB. Det er klart det billigste mobilt bredbånd, som du kan finde.

   Det skal dog nævnes, at disse abonnementer er med meget lidt dataforbrug inkluderet. Hver gang du surfer, downloader en video, taler i Skype o.l. så bruger du data. Hvis du har planer om at bruge mobilt bredbånd meget, så kan jeg anbefale denne forbrugsberegner til at finde ud af hvor meget forbrug du har brug for.

   Mvh. Andreas

 • Brian Svane  -  reply 03/10/2012 den 12:24

  Jeg har lige ændret min bredbåndsfornindelse til Stofa 15 mbit denne forbindelse koster 179,-/mdr.

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 04/10/2012 den 01:25

   Hej Brian,

   Stofa er et udmærket valg, men det kræver desværre, at din antenneforening allerede har en aftale med Stofa og at du har Stofa-Tv. Derfor har vi valgt ikke at inkludere dem på vores lister i øjeblikket. Vi arbejder på at få dem inkluderet, da prisen bestemt ikke fejler noget.

   Mvh. Andreas

 • Michael Marker Thomsen  -  reply 08/10/2012 den 14:43

  I mangler da vist waoo internet i jeres sammenligning

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 08/10/2012 den 16:40

   Hej Michael,

   Du kan finde Waoo fibernet på vores liste over 40 Mbit. De tilbyder ikke 20 mbit, hvorfor de ikke er på denne liste.

   Vi er snart på vej med en ny forbedret måde at vise fibernet på så det ikke er så forvirrende :)

   Mvh. Andreas

 • Kirsten Truelsen Bjerre  -  reply 18/10/2012 den 14:20

  Jeg bor på Ørbyhage 6100 Haderslev-og får mit internet via det gamle telefonstik fra TDC (og trunget fastnet telefon)det er blevet målt 4mb-der er ikke fiber lagt herud-det jeg gerne vil vide om der er andre billigere muligheder-har ikke ret meget forstand internet forbindelser
  Tak
  Kirsten Bjerre

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 18/10/2012 den 17:27

   Hej Kirsten,

   Hos TDC betaler du højest sandsynligt for en 20 Mbit da det er den eneste forbindelse de sælger pt. Hvis du kun kan få 4 Mbit vil jeg anbefale dig at skifte til en anden udbyder der tilbyder 4 eller 6 Mbit.
   På denne måde betaler du ikke for mere end du skal.

   Telia eller Fullrate ville være et godt valg her, se oversigten over 2-9 Mbit her.

   Mvh.
   Christian

 • Brian Back Jensen  -  reply 25/10/2012 den 20:10

  Hej Bredbåndsluppen.

  Jeg kunde hos Stofanet Bredbånd/telefoni. Og jeg er rendt ind i et problem som måske er større end jeg havde regnet med: Det handler om forbindelsens størrelse – har en 40/3 mbit forbindelse – og spørgsmålet går på om man egentlgit får det bredbånd og INTERNET som man betaler for.
  Jeg lavede en måling for en par dage siden for at teste / se hvor meget internet jeg kunne opnå, om det var i overensstemmelse med det produkt som jeg jo køber hver måned.
  De speedteststeder jeg brugte var flere:
  http://hastighedstest.tdc.dk/
  http://www.speedtest.net/
  http://www.telenor.dk/privat/kundeservice/kundeservice/bredbaand/hastighed/
  http://borger.itst.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren

  Her viste alle tests at jeg havde en forbindelse på ca 10/3 mbit hvilket jo ikke var i nærheden af overensstemmelse med mit produkt ved stofa på 40/3 mbit.
  Jeg testede derfor på Stofanets egen testside: http://www.stofa.dk/kundeservice/bredbaand/test-din-hastighed
  Her kunne jeg så måle at jeg havde 40/3 eller næsten 41/3 mbit.
  Testede igen alle de andre steder og der viste testene stadig omkring 10/3 mbit.
  Jeg henvendte mig derfor til Support Stofanet der kunne fortælle at når deres test på http://www.stofa.dk/kundeservice/bredbaand/test-din-hastighed sagde reultat 40/3 så fik jeg også det INTERNET.
  Men jeg tror nu på at det er på deres INTRANET der er 40/3 og ikke på INTERNETTET.
  Har i kendskab til dette problem eller denne problemstilling – altså at man kører på et lukket net i Stofanet og testservere står der og ikke ude på DIX’en på det fælles net som feks Erhvervsstyrelsens bredbåndsmåler.
  Jeg mener ikke at en test på et INTRANET kan sammenlignes med hastigheder på INTERNETTET.
  Det er jo INTERNETTET man køber adgang til.
  Hvad mener i ?
  Og hvordan får man hul på den her så det bliver belyst om det er lovligt at markedsføre på denne måde?
  Og gør det samme sig gældende for de andre udbydere?

  Mvh
  Brian Back Jensen

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 25/10/2012 den 20:47

   Hej Brian,

   Tak for din kommentar.

   Jeg var ikke klar over, at Stofa måler deres internethastigheder på deres hjemmeside igennem deres egne terminaler. Det kan meget vel være, at de måler hastigheden frem til den terminal du er forbundet til, men ikke fra der og ud til resten af verden/internettet.

   Du kan være sikker på, at du kun får 10 Mbit, hvis det udelukkende er Stofas egen hastighedstest, der siger, at du får den korrekte hastighed.

   Der er desværre et stort problem på det område med, at det er svært for forbrugerne at regne sig frem til hvad deres faktiske max. hastighed er inden de bestiller bredbånd. Vi har skrevet omkring “Op til” problematikken, som vi har valgt at kalde det. Det er desværre lovligt på nuværende tidspunkt bare at skrive en “Op til” hastighed uden at garantere det er muligt at levere hastigheden.

   Heldigvis skulle der være godt nyt på vej, da Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn er begyndt at kigge nærmere på problemattiken.

   Det bedste du kan gøre i din nuværende situation er enten at ringe til bl.a. Fullrate eller Telia og høre hvad de mener de kan levere. De kan oftest oplyse det over telefonen.

   Hvis du ikke kan få mere end 10 Mbit nogle steder, så vil jeg anbefale at skifte internetudbyder til en, som tilbyder 10 Mbit til en lav pris, så du ikke betaler mere for noget du ikke modtager.

   Mvh. Andreas

 • Jacob Nordstrøm  -  reply 26/10/2012 den 11:01

  Halløjsa
  Jeg står og skal skifte mit mobilebredbånd ud med et trådløst bredånd. Problemet er, at jeg ikke har særlig meget forstand på dette område.
  Vi bor i udkands Danmark (5600 Faaborg) og vores behov er ikke særlig stort, hvad angår internet. Men vi vil jo selvfølggelig gerne have et stabilt og sikkert internet, hvor vi kan tjekke mail, se forskellige programmer, høre musik og ungerne kan spille lidt online spil. (to piger på 5 og 8 år)
  Derfor er mit spørgsmål:
  Hvilken udbyder er bedst i mit område og hvor stor forbindelse skal jeg have?
  DBH
  Jacob

  • Andreas Lolk // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 26/10/2012 den 15:20

   Hej Jacob,

   Jeg vil anbefale, at du får 10 Mbit. Det kan du få til omkring 199 kr. om måneden.

   Vælger du Telia er der både oprettelse og trådløs router (som gør, at du kan gå trådløst på nettet derhjemme) inkluderet til 0 kr.

   Jeg er ikke sikker på om de dækker i dit område, men jeg tror det. Du kan se nærmere på priser og ekstraudstyr her.

   Mvh. Andreas

 • Rowland  -  reply 31/10/2012 den 09:21

  Hej Andreas – Kan du fortælle mig hvem er de bedste på Bornholm. Vi bor i Snogebæk og lige nu er vores forbindelse ustabil – det er via antena. Vi har haft TDC for nogen år siden, men fordi vi er på enden af linjen så var det nødvendig for mig at genstarte touteren næsten hver dag. Pga det så skiftede vi til en anden udbyder som viser sig at være meget ustabil.

  • Christian Hahn // BredbaandsLuppen.dk  -  reply 31/10/2012 den 09:39

   Hej Rowland,

   Det er desværre ikke muligt for os at sige hvilken udbyder der præcis er bedst for dig.
   Men Fullrate, YouSee eller Telia plejer man ikke at gå helt fejl af, men desværre har vi ikke mulighed for at teste hvordan forbindelsen er direkte til dig, her bliver du nødt til at kontakte selskaberne pr. telefon og høre hvad de kan leverer på din adresse.

   Mvh.
   Christian

 • Oline  -  reply 31/10/2012 den 17:22

  Vi er en lille familie på 3, der alle benytter nettet til dagligt. Jeg har en Netgear roater, også har jeg set i
  Telia, hvor man også i prisen vil kunne se fjernsyn til prisen, så man både betaler brug af bredbånd/ fastnet/ fjernsyn.

  Samtidig har jeg undersøgt mulighederne i fullrate. Jeg har abonnement i Callme, som desværre ikke har fastnetforbindelse.

  Der er så mange muligheder, og jeg vil også gerne kunne komme på nettet uden at den bliver langsommere af at bruge mere end man har betalt for.

  • Andreas Lolk  -  reply 31/10/2012 den 17:25

   Hej Oline,

   Jeg kan anbefale, at du ser nærmere på Telia, da det bestemt er et godt valg for Jer. Det eneste, der afhænger er om de dækker på Jeres bopæl.

   Nettet vil være en fast bredbåndsforbindelse (med trådløs router, så I stadig kan komme trådløst på derhjemme allesammen), så du skal ikke være bange for, at nettet bliver langsommere efter et vist forbrug.

   Jeg håber, at det var svar nok ellers må du endelig følge op!

   Mhv. Andreas

 • Oline  -  reply 01/11/2012 den 08:22

  Kære Andreas.

  Mange tak for svaret, og jeg vil derfor kigge lidt nærmere på Telia.

  Hilsen Oline

 • Pirjo  -  reply 01/11/2012 den 10:27

  Hej! Hvad kan I fortælle om DanskNet? Jeg kan se, de har fået mange stjerner! Ser frem til dit svar. Hilsen Pirjo

  • Christian Hahn  -  reply 01/11/2012 den 12:42

   Hej Pirjo,

   Dansk Net er en god udbyder, hvilket du kan se på deres Trustpilot score (stjernerne).
   Men desværre er de ikke den mest kendte udbyder, og som du måske kan se på deres hjemmeside er de heller ikke den største.

   Er du på udkig efter en lidt større udbyder hvor der ofte sker ændringer i pris og tilbud skal du kigge efter Fullrate eller Telia, Dansk Net har ikke ændret meget ved deres priser og tilbud det sidste år.
   Pt. har Telia nogle gode tilbud hvor du får første måned gratis, oprettelse gratis, og en gratis trådløs router.

   Se mere i oversigten over 10-19 Mbit.

   Mvh.
   Christian

 • Karen Jørgensen  -  reply 26/11/2012 den 18:47

  Hej bredbaandsluppen

  Hvilken internetudbyder skal jeg vælge? Jeg bruger internettet normalt og har ikke det store behov for noget specielt.

  Jeg bliver også lidt forvirret over de stjerner, der er i jeres oversigt. Hvad betyder de helt præcist?

  • Andreas Lolk  -  reply 26/11/2012 den 19:09

   Hej Karen,

   Tak for dit spørgsmål. I skrivende stund anbefaler vi Telia, hvis de dækker dig. Du kan lave en hurtig postnummer søgning i filteren og hvis Telia kommer frem er der en 95% chance for, at de dækker dig.

   Telia er har gode priser og ekstra udstyr medfølgende til 0 kr. I dag er stort set alle internet priser de samme, så det gælder om at finde ud af hvor man får mest ud af sit internet.

   10-15 Mbit er den mest populære internethastighed netop nu. Telia tilbyder både en 10 Mbit linje og en 14 Mbit linje. Den store forskel er, at Telia garanterer en minimumshastighed på 10 Mbit ved deres 14 Mbit linje – Deres minimumshastighed, hvis du bestiller 10 Mbit er kun på 4 Mbit. Mange vil dog opleve, at de får fuld valuta for pengene.

   Hvis Telia ikke dækker dig, så anbefaler vi varmt, at du kigger nærmere på Fullrate, som er en af Danmarks bedste internetudbydere. De er lidt dyrere i oprettelse, men tilgengæld så virker det bare hver gang.

   Sig endelig til, hvis du har nogle andre spørgsmål, Karen :)

   Mvh. Andreas
   Redaktør på BredbaandsLuppen.dk

 • Tommynielsen  -  reply 05/12/2012 den 20:43

  hej hvilken fibernet skal man vælge ,lige nu har vi altibox men der er alt for mange gange at det ikke virker ordentlig ,jeg ved ikke hvor mange gange vi har ringet der ind

  • Christian Hahn  -  reply 06/12/2012 den 09:36

   Hej Tommy,

   Nu ved jeg ikke om i kan vælge lige den udbyder i ønsker eller om der er nogle bestemte der har rettighederne i jeres område?
   Men jeg vil anbefale dig at tage et kig på Waoo, her kan du se de forskellige udbydere du kan vælge.

   Mvh.
   Christian

 • Nadia  -  reply 14/12/2012 den 12:18

  Hej. Når man vælger trådløst internet, så er der vel ikke nogen grænse for hvor mange GB man må bruge om måneden, ligesom der er ved mobilt bredbånd?

  • Andreas Lolk  -  reply 15/12/2012 den 17:15

   Hej Nadia,

   Hvis det er igennem en trådløs router, så har du ingen begrænsninger.

   Kun hvis du vælger YouSee kan du være ude for deres Fair Use grænse. Denne går fra 200 GB/Md. til 2.000 GB/Md.

   Alle andre internetudbydere har ikke sådanne begrænsninger.

   Jeg håber, at det gav svar på dit spørgsmål :)

   Mvh. Andreas

 • kristian munk  -  reply 16/12/2012 den 15:50

  Øh der skulle da være dem med 4g router og modem til 200-300 kr. med i oversigt over internet muligheder.
  der er kun dansknet, telia og yousee og tdc og fuldrate

  der er da 4g i herning ved de fleste selskaber og det er 10-40 4g

  jeg har søgt på 20 / 30 mbits internet og 200-300 kr.
  kristian

  • Andreas Lolk  -  reply 16/12/2012 den 16:09

   Hej Kristian,

   Det har du til dels ret i.

   Du kan dog også kigge inde under vores mobilt bredbånd prisoversigt. Vi har dog ikke indsat dækning her endnu, da det er mere avanceret end med ADSL. Med ADSL kan vi regne på postnumre, men det bliver mere diffust, når det handler omkring master.

   Vi har valgt at dele mobilt bredbånd og ADSL op, så der ikke er nogen tvivl omkring dataforbrug og stabilitet.

   Mvh. Andreas Lolk

 • Line  -  reply 27/12/2012 den 13:29

  Jeg har lige målt min hastighed på både Telenor (som er min udbyder lige p.t.) og på TDC. Jeg har 8,8 Mbit download og 0,87 Mbit upload. Mit spm. er, om det er hvad jeg maksimalt kan få i mit område, eller hvordan tjekker jeg, hvor høj hastighed jeg kan få, her hvor jeg bor?
  Jeg vil nemlig gerne have hurtigere internet. Mvh. Line

  • Andreas Lolk  -  reply 27/12/2012 den 13:49

   Hej Line,

   Hvor høj hastighed betaler du på nuværende tidspunkt for?

   At du “kun” har 8.8 Mbit i download kan godt være et tegn på, at du ikke kan få en højere hastighed end dette pga. slidte kobberrør. Et godt tip, når du måler din hastighed er at genstarte din computer inden du påbegynder testen. Nogle gange kan nogle programmer på computeren bruge internet uden, at du bemærker det. Det betyder, at du kan få vist en lavere hastighed.

   Hvis du nævner dit postnummer, så forhører jeg mig gerne for at finde ud af hvor du kan få hurtigst internet :)

   Mvh. Andreas Lolk :)

 • zenia  -  reply 29/12/2012 den 14:16

  Hej
  jeg har mobilt internet fra Oister, som jeg bruger på min bærbare. jeg overvejer at købe to ipads wifi til mine unger. hvilket internet bør jeg så købe? skal jeg over og have noget trådløst bredbånd så? jeg har ingen fastnet tlf.

  vh
  zenia

  • Andreas Lolk  -  reply 29/12/2012 den 21:45

   Hej Zenia,

   Hvis du gerne vil have de to iPads på internettet, så har du to muligheder:

   1. Købe en trådløs router til dit mobile bredbånd. Læs nærmere omkring denne mulighed her: Router til 3G og 4G mobilt bredbånd

   2. Købe et ADSL abonnement, så I alle kan dele internettet derhjemme. Dette er den lidt dyrere løsning på sigt, men hvis I bruger nettet meget, så kan det være pengene værd.

   Hvis I bruger nettet meget, så kan I risikere, at I bruger alt det inkluderede data tidligt på måneden og dermed må nøjes med en markant lavere internethastighed resten af måneden.

   Det afhænger dermed meget af hvor ofte I skal være på internettet og om du selv bruger dit net meget.

   Jeg håber, at dette var svar nok. Ellers må du endelig spørge igen.

   Godt nytår, Zenia :)

   Mvh. Andreas Lolk

 • den fattige S.U modtager  -  reply 02/01/2013 den 20:16

  Hej
  Jeg skal have internet til min nye lejlighed men har aldrig prøvet det før?
  hvilket internet bør jeg købe? hvad skal jeg være opmærksom på?
  og ved i noget om priser og gode tilbud?

  Hilsen den fattige S.U. modtager :)

  • Andreas Lolk  -  reply 02/01/2013 den 23:25

   Hej Didde,

   Tillykke med den nye lejlighed!

   Det bedste internet afhænger en del af hvor du bor i landet.

   Umiddelbart er både Telia og Dansk Net gode løsninger, hvis det skal være billigt. Begge internetudbydere giver dig også en trådløs router med, så du kan være på trådløst i din nye lejlighed.

   Heldigvis har mange af internetudbyderne de samme betingelser, så der er ikke meget at være opmærksom på udover pris og hvad du umiddelbart får inkluderet.
   Gå efter en internetudbyder, der leverer i dit område (brug vores postnummer-funktion ovenfor til at se om de dækker) og sørg ellers for at få en trådløs router med i købet :)

   Mvh. Andreas Lolk

 • Zikie  -  reply 10/01/2013 den 16:26

  Hej
  Jeg overvejer ny internet forbindelse. Pt. har Oister mobilt bredbånd, men service er elendig ;-(
  Jeg ser tv på min computer (har ingen TV), samt youtube og netradio, har indtil nu haft 20GB, men mit behov har ændret sig.
  Det store spørgsmål er; hvad skal jeg skifte til ?? jeg kan ikke overskue markedet :-(
  Bor i 2635

  Vh. Rådvild ;-)

  • Andreas Lolk  -  reply 10/01/2013 den 16:59

   Hej Zikie,

   Jeg kan anbefale dig enten at kigge på Dansk Net, hvis det skal være billigt eller Fullrate, hvis du skal have en høj kvalitet indenfor ADSL internet.

   Der er ingen forskel på de månedlige abonnementspriser, dog betaler du 200 kr. mindre i oprettelse hos Dansk Net.

   Sig endelig til, hvis du har andre spørgsmål.

   Mvh. Andreas Lolk

 • johnny nielsen  -  reply 10/01/2013 den 19:26

  skal bruge internet til overvagningskamera i smaland i sydsverige og ikke andet hvad kan det koste

  • Christian Hahn  -  reply 11/01/2013 den 12:20

   Hej Johnny,

   I så fald skal du have en fast bredbåndsforbindelse så du kan “live streame” 24/7.
   Her vil jeg anbefale dig at du oprettet et svensk abonnement.

   Fx hos Comhem.se, det har jeg selv haft og det fungerede fint.

   Mvh.
   Christian

 • Miccy  -  reply 15/01/2013 den 01:21

  Hejsa….

  Jeg har før haft internet her,men har meldt det fra da jeg nu er alene i mit hus og mener at det ikke er nødvendig at betale for at have det i hele huset,eftersom det kun er mig der bruger det.

  Lige nu bruger jeg internet deling fra min mobil,men har nu brugt det (en del) i 4 dage og det som medfulgte i mit abonnement er allerede opbrugt og vi har kun d 14. Og jeg bruger det kun til ting som FB,bank, mails og skype…bruger det meget til skype,da min mobil har svært ved at finde signal her hvor jeg bor.

  Derfor vil jeg høre hvad du/i kan anbefale her hvor jeg bor.
  Før havde jeg Fullrate og kunne max få 4 mbit her hvor jeg bor,da det ligger langt ude på landet,men midt i landet…så jeg forstår det ikke (postnummer 4330)

  Kan du hjælpe mig??

  Vh Miccy

  • Andreas Lolk  -  reply 15/01/2013 den 02:11

   Hej Miccy,

   Det er ganske normalt, at man bruger data fra sit mobilabonnement rigtig hurtigt, når man begynder at bruge det til nettet.

   Du kan i bund og grund gøre to ting. Du kan vælge at opgradere din datapakke til dit mobilabonnement, så du får mere data til resten af måneden.

   På den anden side kan det være en god idé at få ADSL internet, da det er forholdsvis billigt at få en lille hastighed, så du får frit forbrug derhjemme. Personligt vil jeg anbefale dig at få ADSL og dermed får frit forbrug.

   Mht. din hastighed

   Du har ikke mulighed for at få højere hastighed end 4 Mbit/s fra fx Fullrate. Du kan dog til fordel vælge Dansk Net, som har en oprettelse på 198 kr. i stedet for 398 kr. hos Fullrate.

   Du kan se priserne og bestille oppe i prisoversigten.

   Jeg håber, at dette hjalp lidt.

   Mvh. Andreas Lolk

 • Leif Mathiasen  -  reply 17/01/2013 den 15:44

  Er netop blevet kunde hos Fullrate, efter Telmore lukkede for ADSL. Men ønsker en anden udbyder (10/1mb) , hvor jeg igen kan benytte min Netgearrouter (WNDR3700) med USB-adgang til egen medieserver

  • Andreas Lolk  -  reply 17/01/2013 den 16:19

   Hej Leif,

   Vi har tidligere skrevet denne artikel omkring hvilke routere, der følger med hos internetudbyderne.

   Jeg kan dog ikke se hvorfor du ikke kan bruge din Netgear Router hos Fullrate. Har kundeservice sagt, at den ikke virker med Fullrate eller hvordan?
   Der burde umiddelbart ikke være nogle problemer med at sætte din egen router op til enhver internetudbyder.

   Mvh. Andreas Lolk

   • Leif Mathiasen  -  reply 18/01/2013 den 15:50

    Ser først nu din besked, da den var røget i SPAM-bunken.. Min Netgear-ruter har ikke modem indbygget. Fullrate siger, at hvis jeg ikke bruger deres ZyXel-router/modem kan de ikke servicere mig. I mellemtiden har jeg valgt at skifte udbyder til Danske Net, hvor der tilsyneladende ikke er den slag påtvungne modem. Skulle jeg blive hos Fullrate, ville det tilsyneladende betyde, at jeg skulle betale for en fast IP-adresse, hvilket burde være aldeles overflødigt.
    Venlig hilsen
    Leif M.

    • Andreas Lolk  -  reply 20/01/2013 den 15:02

     Hej Leif,

     Det var godt at høre.

     Jeg vidste faktisk ikke, at Fullrate havde et modem/router indbygget.

     Du kunne ikke bare have sat din router til Fullrates modem/router?

     Mvh. Andreas Lolk

 • kurt hansen  -  reply 18/01/2013 den 15:34

  kan jeg få danske net?
  min adresse er Skolebakken 3, 3200 helsinge?

  • Andreas Lolk  -  reply 20/01/2013 den 15:01

   Hej Kurt,

   Det burde du meget vil kunne.

   Mvh. Andreas Lolk

 • Lise  -  reply 21/01/2013 den 10:54

  Hej. Dansk net skriver altså 299,- i oprettelse på deres hjemmeside…bare til jeres opdatering.
  VH LIse

  • Christian Hahn  -  reply 21/01/2013 den 11:11

   Hej Lise,

   Mange tak for oplysningen, vi beklager fejlen og retter den hurtigst muligt!

   Mvh.
   Christian

 • inge  -  reply 22/01/2013 den 10:20

  Hej
  Ang. tilslutning oprettelse.
  Jeg overvejer at købe et sommerhus men der er kun tlf. stik så hvad koster det at få internet der Skåstrup Strand ved Bogense har ikke noget forstand på det
  Hilsen Inge

  • Christian Hahn  -  reply 22/01/2013 den 11:10

   Hej Inge,

   Hvis du allerede har et telefonstik, så burde du bare kunne finde en udbyder du mener passer til dit behov, og bestille.
   Er der problemer med tilslutningen vil du blive kontaktet, og hvis der skal en tekniker ud vil du muligvis komme til at betale for det, typisk vil det koste omkring 1000,- for et tekniker besøg, men dette skal du selvfølgelig se som et engangsbeløb.

   Mvh.
   Christian

 • jacob a p  -  reply 03/02/2013 den 18:20

  hej.
  jeg er pt. 3 internet som koster 300kr om måneden.

  jeg bruger nettet til mail, surfing og div. datingsider. Jeg bruger nettet hver dag 2-3 timer

  Hvilket abbonement ville passe til mig? synes den pris jeg gir nu er for meget..

  Mvh Jacob

  • Andreas Lolk  -  reply 04/02/2013 den 16:32

   Hej Jacob,

   Du kan få en langt billigere internetforbindelse, hvis du skifter til fastnet internet. Jeg vil anbefale en 10 Mbit/s forbindelse til dit forbrug. Du kan få 10 Mbit/s til 199 kr. per måned og det er mere stabilt end en mobilt bredbåndsforbindelse fra 3 (med mindre du bor i et område uden kobbernet).

   Du kan også vælge at bestille mobilt bredbånd fra en anden udbyder end 3. Er du generelt tilfreds med dækningen fra 3 kan jeg anbefale, at du kigger på OiSTER. Deres priser er lavere, men de bruger stadig 3 Mobils dækning, så du får samme dækning. Du kan sammenligne priserne på mobilt brebdånd her.

   Jeg håber, at mit svar var til hjælp.

   Mvh. Andreas Lolk :)

 • Else Olesen  -  reply 06/02/2013 den 12:49

  Hej
  Jeg har før været kunde hos jer, og vil nu gerne spørge om i kan gi mig et tilbud..
  Jeg er først og fremmest interesseret i internet..
  men kunne også godt tænke mig at få et tilbud på internet og mobil tlf
  og så et tilbud på internet, mobil tlf og tv…
  Jeg har returkode til jer…

  Venligst Else Olesen

  • Andreas Lolk  -  reply 06/02/2013 den 23:02

   Hej Else,

   Hvilken internetudbyder har du en returkode til, så vil vi hjerteligt gerne prøve at sætte noget samme til dig.

   Mvh. Andreas Lolk

 • Jane Dahlin  -  reply 10/02/2013 den 18:36

  Hej

  Jeg er total nørd mht viden om internet – det plejer min forhenværende mand at tage sig af, så nu har jeg brug for et godt råd, da jeg synes, at det er svært, at finde rundt på markedet. Jeg er kun mig selv og jeg bruger nettet til at gå på facebook, modtage email og så surfer jeg lidt men ikke meget. Jeg har brug for noget billigt internet, da jeg er kommet i økonomiske problemer efter en skilsmisse, og ikke har meget at gøre godt med om måneden.

  Jeg bruger nok nettet 3-4 timer om ugen eller måske mindre! Har hørt noget om, at man kan få et stik til computeren med internet?

  Med venlig hilsen
  Jane

 • jan lauwersen  -  reply 18/02/2013 den 15:44

  Jeg bor på blistrupvej 15 i rødovre.

  Hvilken dækning kan jeg forvente at Fullrate reelt kan leve op til?

  • Andreas Lolk  -  reply 18/02/2013 den 19:15

   Hej Jan,

   Det er svært at sige. Jeg vil anbefale, at du tager kontakt til dem og spørger dem direkte. De har pligt på at oplyse dig om det.

   Mvh. Andreas

 • Charlotte Bjerre  -  reply 18/02/2013 den 18:35

  Vi har et sommerhus som kun bruges til udlejning. Vo ovevejer at installere internet, da det skulle højne muligheden for udlejning. Der er ingen telefon. TVfungerer via parabol,for at tage tyske kanaler. Huset er i postnummmer 4500.

  Hvad vil I anbefale ?

  Charlotte

  • Andreas Lolk  -  reply 18/02/2013 den 19:18

   Hej Charlotte,

   Jeg kan anbefale, at du vælger Fullrate. De dækker Jeres område (tjek din adresse på deres hjemmeside for at være helt sikker) og de har en kampagne kørende, hvor du ikke betaler for oprettelse, som normalt er 299,-

   Det vil jeg anbefale. I kan starte ud med 20 Mbit/s, som tilbudet går på og så har I internet frem til August, hvor I kan vælge enten at nedgradere til 10 Mbit/s eller helt stoppe, når sommerhus sæsonen stopper.

   Vi har derudover skrevet lidt omkring internet til sommerhuse i denne artikel.

   Jeg håber, at det gav svar på dit spørgsmål ellers må du endelig spørge igen.

   Mvh. Andreas Lolk :)

 • Brian Jensen  -  reply 19/02/2013 den 12:38

  Kan jeg få telia bredbånd ?
  Min Adresse er :

  Løvskal landevej 233 8830 Tjele

  • Andreas Lolk  -  reply 19/02/2013 den 19:07

   Hej Brian,

   Det kan du godt. Jeg lavede lige et tjek på deres hjemmeside.

   Mvh. Andreas

 • Camilla  -  reply 02/03/2013 den 16:54

  Hejsa

  Jeg overvejer at flytte mit abonnement til fullrate (både mobil, tv og bredbånd), da mit nuværende abonnement er for dyrt.

  Jeg kan ikke gennemskue om det kan lade sig gøre og om de dækker mit område mht. tv.
  Jeg bor Byhøjen 145, 3600 Frederikssund.

  Kan I hjælpe der?

  Med venlig hilsen
  Camilla

  • Thomas  -  reply 17/03/2013 den 02:35

   Hejsa

   Vælger du at få Fullrate, så husk at måle om du faktisk får den hastighed de lover.
   Og du skal ikke måle med en måler en udbyder tilbyder… de måler alle for højt, og ikke bare fordi den er direkte hehe.

   Men mål din hastighed, ved at søge på Google ‘Speedtest’

   Målere
   Speedtest – http://www.speedtest.net
   IT – og Telestyrelsen (Ikke TDC kunder) – http://borger.itst.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren

   • Andreas Lolk  -  reply 18/03/2013 den 04:29

    Hej Thomas,

    Bare for at knytte en kommentar skal man selvfølgelig vælge at tjekke om man faktisk får den internethastighed man betaler for.

    Det gælder dog ikke kun Fullrate, men alle internetudbydere.

    Mvh. Andreas :)

 • Tonny  -  reply 04/03/2013 den 18:57

  Hej Andreas,

  Jeg står og skal bruge en internetudbyder samt et nyt mobiltelefon abonnement.
  Hvilket tilbud vil du anbefale???

  Med en venlig hilsen
  Tonny

 • Helene  -  reply 19/03/2013 den 12:41

  Hej,
  Jeg står også skal bruge internet til mig og mit kollektiv. Vi er 4-5 personer der skal dele, og det er vigtigt at vi alle kan være på samtidig. Der skal også være god forbindelse til den trådløse router, da vi bor i en rimelig stor lejlighed, hvor forbindelsen skal nå til alle værelser.
  Prisen er dog også en faktor, da vi alle er studerende :)

  Hvad vil du anbefale?
  Vi bor i Odense på gågaden.

  Mvh. Helene

  • Andreas Lolk  -  reply 19/03/2013 den 13:40

   Hej Helene,

   I første omgang ville jeg anbefale, at I prøver Jer med Fullrate med 20 Mbit/s. Der er et godt tilbud netop nu på (næsten) gratis oprettelse.

   Hvis hastigheden ikke er helt nok kan I så opgradere.

   Hvis routeren giver Jer problemer kan I købe en ekstra i bedre kvalitet end den I får hos Fullrate.

   Det ville umiddelbart være den måde jeg ville gøre det på, hvis jeg var Jer.

   Mvh. Andreas

  • A. Jensen  -  reply 02/04/2013 den 22:15

   Hej Helene.
   Vedr. Fulratenet:

   Andreas Lolk anbefaler Fullrate, men nu har jeg haft fullrate i snart 2 år, og på de to år er det kun blevet værre med netforbindelse fra Fullrate efter at de er slået sig sammen med det tidl. mobilselskab M1, så det kan jeg ikke anbefale overhovedet.

   Venlig hilsen
   A.Jensen

   • Andreas Lolk  -  reply 02/04/2013 den 23:28

    Hej,

    Jeg er glad for din indsigt!

    Tak,

    Andreas

 • Susanne Jensen  -  reply 27/03/2013 den 20:03

  Hey.
  Vi har haft samme internet udbyder i 17 år. Vores behov er nu steget enormt bla. on line poker, on line spil. (wow) ect. streaming af film og musik og gerne samtidigt. To stationær+bær barer+smartphone. Vi bor på landet udenfor en by. Vores linier kan MAX. klarer 6 mb. Vi har prøvet 10, 8, 6 og nu 4 mb. Vi har skiftet modem, fået tjekket vores ledninger for brud.m.m. Vi har en router i huset som har 1 sal på. Vores vej er en blind vej med 3 huse.
  Vi har nu i en længere periode slet ikke haft net.. Ryger af hver 17 sekund. Nu overvejer vi at skifte.. Men hvem kan gøre det bedre.. Vi har nu DLG som bruger TDC linier..

  Susanne

  • Andreas Lolk  -  reply 28/03/2013 den 02:37

   Hej Susanne,

   Telia kunne være en mulighed. De bruger et andet net end TDC, som kan gøre det muligt for dem at dække i områder, hvor TDC ikke dækker. Dog er de ikke landsdækkende og dækker mindre end TDC.

   En anden mulighed er YouSee. YouSee bringer internet via kabeltv-netværket, så hvis I kan få kabel-tv kan I også få YouSee internet, som kan være rigtig hurtigt. Dog kræver internet ved YouSee også, at I bestiller Tv hos dem.

   Dette ville jeg starte med at undersøge, hvis jeg var Jer. Dernæst ville jeg kigge på bl.a. mobilt bredbånd, men det kan også være en udfordring i sig selv at få til køre stabilt.

   Lad mig endelig høre hvad I finder ud af.

   Mvh. Andreas Lolk

 • Jette S. Thomsen  -  reply 04/04/2013 den 10:41

  Jeg har lige købt en lejlighed. Jeg skal bruge internet og gerne en IP telefon. Jeg ved ikke om der er en telefon forbindelse og hvad så? Skal jeg bruge TDC??
  Jeg har i sommerhuset fullrate og det virker perfekt. Problemet er, jeg rejser ca. 6 måneder af året kan det evt. lukkes ned nogle måneder.

  Jette

  • Andreas Lolk  -  reply 04/04/2013 den 16:06

   Hej Jette,

   Du kan desværre ikke lukke for din internetforbindelse i x antal måneder. På nuværende tidspunkt vil jeg faktisk anbefale, at du vælger mobilt bredbånd til sommerhuset, da det er let at lukke ned og starte op igen uden store oprettelsespriser.

   Til din lejlighed kan du med fordel også bruge dit mobile bredbånd, hvis du ikke har et telefonstik.
   Et andet godt valg, hvis du alligevel har planer om at få Tv fra YouSee, er at få bredbånd fra YouSee. Det er det billigste du kan finde og hamrende stabilt. Det eneste minus er, at det kræver en tv-pakke fra YouSee.

   Mvh. Andreas

 • Signe Sylvest  -  reply 07/05/2013 den 07:27

  Jeg har fastnet stik i mit sommerhus bruger Fullrate ADSL for 179 kr. pr. måned. Internettet fungerer upåklageligt. Fastnet telefonen bruger jeg KUN til opkald udefra, idet det koster
  0,50 kr pr minut at ringe fra den, jeg ser ingen mening i at betale en afgift hver måned for fri fastnet til fastnet, når jeg ikke bruger den så lang tid. Men de 179 kr. pr. måned er jeg nødt til at betale.
  Fravalgt frit fastnet til fastnet det jeg kun bruger det i sommerhalvåret. Jeg er ellers i mit hus i Spanien om vinteren.
  Vil gerne have IP telefon men ved ikke hvordan man får det. Er der en box som jeg kan købe og tage med til Spanien til IP telefoni ??
  TDC har iøvrigt et taletids SIM kort som jeg kan putte i varmepumpen til brug for SMS til denne . . Meget billigere end ONFONE der kræver 39 kr. hver måned ÅRET RUNDT for denne service. Mobilt bredbånds modem har jeg i Spanien (Masmovil.es )men det er dyrt.

  • Andreas Lolk  -  reply 09/05/2013 den 15:35

   Hej Signe,

   Tak et kig på Skype til IP-telefoni. Du har bare brug for at købe et headset til din computer og så behøver du ikke slæbe rundt på bokse eller lignende. Jeg bruger selv Skype til at ringe fra udlandet og det fungerer upåklageligt og er forholdvist billigt.

 • himalaya pompom  -  reply 08/05/2013 den 11:35

  Hvad kan du anbefale som stabil forbindelse til alm.brug ikke noget avanceret!! -plus direkte broadcastings -og videoer,som jeg betaler for ugtl. Samt opretholdelse af min fastnet som jeg har nu!!
  Bor i hus Udenfor Hillerød ved Gribskov. Har gn en årrække brugt Telenor,men vil gerne skifte hvis der findes noget bedre!

  Mvh Himalaya Pompom

  • Andreas Lolk  -  reply 09/05/2013 den 15:37

   Hej Himalaya,

   Både Fullrate og Telia er gode valgmuligheder fremfor Telenor. Jeg ville vælge den internetudbyder, der passede bedst til mit behov og har det bedste tilbud netop nu.

 • kirsten svendsen  -  reply 08/05/2013 den 17:44

  vi har dårlig forbindelse og skal bruge internet, se film se tv og bruger 3 pc’er på internettet, hvad abonnement skal vi vælge, idag har vi home trio men det falder ud hele tiden. fiberbredbånd kan vi ikke få endnu.

  Hilsen Kirsten

  • Andreas Lolk  -  reply 09/05/2013 den 15:39

   Hej Kirsten,

   I og med TDC ejer hele netværket vil I ikke få meget ud af at skifte med mindre den nye kundeservice kan hjælpe Jer bedre end kundeservicen kan hos TDC. Jeg vil anbefale, at I enten kigger på YouSee (kræver Tv-abonnement dog) eller Telia, som begge bruger andre netværk end TDC.

 • Jørn Balsen  -  reply 08/05/2013 den 23:13

  Er der overhovedet mulighed for at få mere end 2 mbit på denne adresse Lindersvoldvej 5,4640 Vi er en skole med 30 deltagere men vi kan ikke finde en udbyder der kan tilbyde mere en 2 mbit har i noget foreslag til en anden løsning

  • Andreas Lolk  -  reply 09/05/2013 den 15:42

   Hej Jørn,

   Hvis de fleste udbydere ikke kan gøre det via ADSL kan I overveje at få mobilt bredbånd. Det vil være lidt dyrere end normalt ADSL internet, men det vil være hurtigere og så længe I holder styr på YouTube forbruget burde I ikke gå over det inkluderede forbrug, hvis I vælger et 100GB forbrug hos fx Telia. Se listen over mobilt bredbånd her

  • Troels H  -  reply 14/05/2013 den 22:05

   Prøv Perspektiv Bredbånd, de leverer i dag 15/1mbit til mig på en linje TDC kun vil levere 1.8/0.28mbit på -eller Full Rate som hos mig ville levere 12/1mbit….

   • Andreas Lolk  -  reply 23/05/2013 den 16:49

    Hej,

    Det er muligt at bruge Perspektiv Bredbånd også, men efter adskillige klager fra kunder og en generel dårlig holdning fra selskabet har vi valgt ikke at beholde dem på vores lister. De har derudover også frabedt sig at blive vist på siden her på lige vis med de andre internetudbydere.

 • jens geertsen  -  reply 13/05/2013 den 17:46

  Vi ønsker internetadgang i vores “sommerhus” i Lohals på Langeland. Vi har kun brug for netbank, mail, info m.m.
  Hvad kunne være en billig og fornuftig løsning for os?
  Måske kan det betale sig at kombinere det med TV adgang?
  Mvh. Jens

  • Andreas Lolk  -  reply 23/05/2013 den 16:53

   Hej,

   Jeg vil anbefale, at I bruger mobilt bredbånd til formålet. Det er billigere og koster ikke noget i oprettelse hvilket er en stor fordel i forhold til en ADSL forbindelse.

 • Troels H  -  reply 14/05/2013 den 14:45

  Hejsa,

  Jeg har et par unger der er storforbrugere af Netflix, online spil (kræver lav latency) osv., hustruen ser også netflix på fjernsynet… Jeg selv arbejder selv med service ydelser inden for IT branchen og arbejder derfor ofte hjemme og ønsker derfor en rimeligt stabil forbindelse samt mulighed for up/download af relativt store filer, databaser mm.

  Mit problem består i at jeg i dag hos Perspektiv Bredbånd har 20/2mbit som effektivt giver mig 15/1, desværre ikke videre stabilt men er egentligt ok tilfreds med undtagelse af at båndbredden er for lav, specielt upload og når ungerne også er på…

  TDC vil grundet linje kvalitet ikke levere mere end 1.8/0.28mbit (!!!! .. til grin) og andre leverandører vil ikke gå meget over 8-12mbit ned og 1 op…

  Hvad pokker skal jeg gøre??? Jeg føler at jeg lever i et teknologisk u-land hvad angår båndbredde og der må da være en grænse for hvor dårlig en linje TDC må levere?!? Og jeg bor ikke i udkants Danmark, jeg bor i Hvidovre i København …. Jeg kan heller ikke få fiber da TDC stoppede udrulningen i Hvidovre efter køb af DONG’s fiber, der er kun lagt rør men ikke blæst fiber igennem … Hos TDC er de selvfølgeligt hamrende ligeglade så længe de kan sælge deres gamle kobber, de vil end ikke undersøge muligheden for at forbedre min linjekvalitet…

  Nåh men tilbage til spørgsmålet, hvilke muligheder har jeg? Jeg ønsker at få mindst 20/2mbit flatrate, abbonnementspris er næsten underordnet, en relativt høj etableringsomkostning er også til at acceptabel så længe jeg kan få ordentligt og ægte bredbånd… Jeg har kigget på satellit forbindelse men der er latency for høj til ungernes spil, min RDP og lignende trafik…. Et mobilt bredbånd kunne jeg også bruge hvis der bare var et flatrate abonnement…

  Alternativt, er der instanser der kan behandle klager over TDC’s evne/vilje til at levere en ordentligt linjekvalitet trods deres dominerende (læs: monopol) tilstedeværelse på kobber/fibernettet i københavnsområdet?

  Mvh
  Troels

  • Andreas Lolk  -  reply 23/05/2013 den 16:52

   Hej Troels,

   Beklager det sene svar.

   Der er overraskende mange steder i Danmark, hvor det ikke er muligt at få en ordentlig internetforbindelse.

   Jeg kan anbefale enten at kigge nærmere på hvornår Waoo! ruller ud i dit område. Ellers vil jeg anbefale, at du kigger nærmere på mobilt bredbånd til dit eget forbrug, men det holder ikke helt i længden for familien, da der er forbrugsgrænser på det.

   Ellers kan ComX og andre fiberselskaber også være en mulighed, men deres dækning er bare endnu mindre end fx Waoo!. Du kan dog være heldig at de lige præcis dækker i dit område.

   YouSee der sender internet via kabel-tv netværket kan også være en mulighed. De har bevist, at de kan sende ret store og stabile internethastigheder igennem deres netværk i områder, hvor andre ikke kan.

   Mvh. Andreas

 • Frank Andersen  -  reply 15/07/2013 den 11:51

  Hej
  Jeg har et sommerhus i Rødhus som bliver udlejet hele året.

  Hvad vil være den rigtige løsning at få installeret og hvilken udbyder er billigst.

 • Peter Gert  -  reply 29/07/2013 den 10:41

  Hej
  Vi er nået til det punkt, hvor vi er blevet trætte af kvaliteten af vores fra vores tv-udbyder (Boxer). Vi overvejer at få bredbånds tv, men er i vildrede om, hvad vi skal vælge. Fiber er p.t. ikke en mulighed i vores område.
  Vores nuværende internetforbindelse er 15/1 mbit (TDC) kr. 3200, 00 årligt.
  Nuværende tv forbindelse er Boxer til også kr. 3200, 00 årligt.
  Udover de gratis kanaler har vi 8 tilvalgskanaler.

  Kan i hjælpe os videre ud dette virvar af muligheder?

  Mvh
  Peter

 • Vickie  -  reply 16/08/2013 den 20:38

  Hej. Jeg ønskede at opsige mine kanaler ved Glentevejens antennelaug. Problemet er, at jeg så samme tid ikke ville kunne benytte antennestikket til internet (som jeg har ved stofa). Beskeden var at jeg skulle finde noget internet, der ikke gik igennem antennen. Er det muligt?

 • Rita Pedersen  -  reply 18/11/2013 den 17:23

  vi har i vores sommerhus en tlf. som vi aldrig bruger vi giver kr. 45o,oo i kvartal kunne godt tænke mig internetforbindelse i stedet for hvad ville prisen værer
  med venlig hilsen Rita Pedersen

 • Morten  -  reply 01/07/2014 den 22:49

  Jeg står og skal flytte til Ringsted med min kæreste. Vores lejlighed har kun kabel-tv stik, så skal have bredbånd igennem det. Der kender jeg så kun Stofa og You-See som leverer. Men begge siger de ikke leverer på min adresse. Hvad skal jeg så gøre?

  • Casper Christiansen  -  reply 11/07/2014 den 22:20

   Hej Morten.

   Jeg ville tage kontakt til de forskellige udbydere og høre, om de har mulighed for at udbyde noget i dit område.

   Ellers kan du være nødsaget til at vælge mobilt bredbånd, men jeg ville starte med at forsøge det andet først.

Tilføj en kommentar