Leder du efter den allerbedste online beskyttelse? Vi har set på de 5 bedste betalte antivirusprogrammer, der er tilgængelige på markedet anno 2013 og giver en kort introduktion.

Det er alment kendt, at du ikke skal tage let på din PC’s online beskyttelse. Næsten dagligt hører man om nye, spidsfindige måder, hvorpå it-kriminelle forsøger at narre penge og sågar identitetstyveri ud af dig via din computer, når du uskyldigt surfer rundt på nettet. Derfor er det yderst vigtigt, at du sørger for at hente en ordentlig sikkerhedspakke til din PC.

Når det kommer til onlinesikkerhed, kan du komme rigtig langt med mange af de gratis værktøjer på markedet. Du får dog flere funktioner og generelt bedre malwarebeskyttelse, hvis du rent faktisk køber et kommercielt antivirusprogram.

De betalte udgaver giver dig typisk mere avancerede firewalls, password-managers, bedre beskyttelse af dine personoplysninger og andre anvendelige funktionaliteter, der alle øger sandsynligheden for, at du kan holde din computer fri for virus.

Vi har derfor set på de bedste kommercielle antivirusprodukter, som netop opfylder dine behov.

Du kan også tjekke vores artikel om De 3 bedste gratis antivirusprogrammer i 2013.

Sikkerhedsprogrammerne er testet på en PC der kører Windows 8 Premium.

Bitdefender Internet Security 2013

bitdefender

Lad det være sagt med det samme: Bitdefender-pakken er ganske enkelt utrolig effektiv mod malware. Bitdefender kommer med et omfattende sæt af ekstra funktioner, der yder en god beskyttelse af dit privatliv og generelt din online sikkerhed. Systemets ressourceforbrug er lavt (hvilket er en rigtig smart feature), et indbygget auto-mode giver dig fuld automatisk beskyttelse og hvis du gider bruge lidt tid på at lede rundt på nettet, kan du sandsynligvis finde  Bitdefender til en god pris. Sammenfattet er dette kommercielle antivirusprodukt den bedst anbefalede sikkerhedspakke i 2013.

Trend Micro Titanium Internet Security 2013

trend-micro

Trend Micro Titanium Internet Security fik sidste år prisen som det bedste betalte sikkerhedsprogram. I år er denne placering i stedet gået til Bitdefender, men det betyder ikke, at du ikke stadig får en meget omfattende og virkelig effektiv pakke med dit Trend Micro-køb. En enkel og overskuelig brugergrænseflade, kombineret med fremragende malwarebeskyttelse, gør absolut Trend Micro til en overvejelse værd, når du er på udkig efter et kommercielt antivirusprogram.

F-Secure Internet Security 2013

f-secure

F-Secures brugergrænseflade kan ved første øjekast godt forekomme lidt speciel og den tager rigtig nok tid at vænne sig til. Ikke desto mindre har F-Secure Internet Security-pakken vist sig at være yderst effektiv til at holde uønsket software fra din PC. Den er samtidig i stand til at lukke online indtrængen ude. Det er måske ikke pakken til dig, der ikke er helt teknisk vant, men tests viser, at F-Secure absolut gør det den skal.

Kaspersky Internet Security 2013

kaspersky

I forlængelse af F-Secures lidt mere avancerede sikkerhedspakke, finder du Kasperskys Internet Security med rigtig mange indbyggede funktionaliteter og en langt højere grad af konfigurerbarhed. Er du mere tilhænger af selv at kunne tilpasse og overvåge din computers sikkerhedsstatus, er Kaspersky programmet for dig. Du får med andre ord fuld kontrol over lige præcis hvordan du ønsker sikkerheden sat op.

Norton Internet Security 2013

norton

Norton er helt klart ét af de bedst kendte navne indenfor internetbeskyttelse. Ikke mindst fordi programmet ofte kommer præinstalleret i en begrænset periode på mange PC’er. 2013-udgaven introducerer en ny brugergrænseflade, der tydeligt lægger sig op af Windows 8’s flisedesign. Norton Internet Security kommer med læssevis af funktioner, en vældig stærk malwarebeskyttelse og programmet har næsten ingen indvirkning på dit systems ressourcer. Det er derfor nemt at se, hvorfor Norton stadig placerer sig helt i toppen af kommercielle antivirusprogrammer.