Yoga på nettetYoga var engang noget som man forbandt med hippier og meget alternative mennesker, primært af hunkøn, men er i dag anerkendt som en træningsmæssig aktivitet for både mænd og kvinder, og ingen ser vel i 2015 skævt til ogen, der fortæller at de dyrker yoga?

Vi er blevet klogere på os selv og ved at vores krop så vel som vores sind har brug for både pauser fra hverdagens jag, samt for træning, for at kunne forblive sund. Yoga er perfekt i den forbindelse, fordi man træner både krop og sind på én og samme gang.

Vi kigger i denne artikel nærmere på nogle gode ressourcer på nettet, hvor man kan få hjælp til sit yoga-liv på forskellige måder. Der findes i tusindvis af hjemmesider på nettet om yoga, så dette er blot vores subjektivt valgte ressourcer.

Gå ikke ned på udstyr

Den Intelligente Krop – er en dansk webshop, der forhandler alt indenfor tøj og udstyr til yoga. Yoga er som sådan ikke en dyr idrætsgren at dyrke, men er man seriøs omkring sin yoga, vil man også gerne have noget tøj, der er behageligt at have på og ikke er i vejen under øvelserne. Det samme gælder for yogamåtter mv. Den Intelligente Shop forhandler udover tøj og udstyr også DVD’er, kurser og foredrag mv.

Yoga på din smartphone

10 best yoga apps – hvis du synes at det er for besværligt at have din computer med i træningsrummet, så er det oplagt at anvende én af de efterhånden mange yoga-apps på markedet. I denne oversigt og anmeldelse hos Tom’s Guide får du en introduktion til 10 af de bedste apps for yogainteresserede.

Dedikeret det mindful’le liv

Elephant Journal – er nok stedet på nettet, når det kommer til yoga og andre såkaldte mindful’le aktiviteter. EJ er et stort internationalt online medie, hvor man dagligt kan læse nyheder og længere artikler og kronikker om at leve mere i balance med sig selv.

Vi håber at du med disse links har fået lyst til at udforske yoga nærmere – både på nettet og også i virkeligheden.