HVEM ER VI?

Bredbåndsluppen.dk er en uafhængig service, som gør det nemt at sammenligne bredbånd-, mobil- og TV abonnementer. Ideen bag Bredbåndsluppen.dk kom i 2012 hvor grundlæggeren, Jonathan Lindahl, selv skulle købe et nyt bredbåndsabonnement. Men pga. det store udbud blev det hurtigt en uoverskuelig affære for Jonathan at finde en ny udbyder, og dette var starten Billigste-Internet.dk, som skulle gøre denne processen langt mere overskuelig.

HVAD ER VORES MÅLSÆTNING?

Vores målsætning er at gøre det så overskueligt og nemt som overhovedet muligt for dig til at finde et nyt bredbånd, mobilabonnement eller TV pakke. Så du ikke ender med et abonnement, som du senere kommer til at fortryde. Derfor kan du via vores tabeller sammenligne de forskellige udbydere på mange parametre (fx hastighed, minimumspris mv.), så du kan finde det abonnement der præcis passer dine behov samt til den billigste pris.

HVORDAN FINANSIERES HJEMMESIDEN?

Bredbåndsluppen.dk modtager kommission hver gang der er en, som foretager et køb af enten et nyt bredbåndsabonnement, mobilabonnement eller TV pakke. Denne indtægt er med til at gøre, at vi kan vedligeholde hjemmesiden, så både tekster og priser holdes opdateret. Beløbet vi modtager kan variere lidt afhængig af, hvilken udbyder der er tale om. Dog er det vigtigt at nævne, at vores prisoversigt ikke bærer præg af disse forskelle i kommissionen.

PERSONERNE BAG

JONATHAN LINDAHL

Ejer

Casper Christiansen er ejer og idémanden bag Bredbåndsluppen.dk. Han har ansvaret for den daglige drift.

MADS GRØNLUND

Skribent

Mads Grønlund er vores skribent, og han står derfor bag mange af artiklerne her på Bredbåndsluppen.dk.