Ryd cacheHar du for mange sider gemt i din Cache kan det betyde at din computer arbejder langsommere når du anvender internettet.

Hvad er Cache

 

Cache er et lagringssystem så genanvender de data, som f.eks. billeder og tekst, som den allerede har læst en gang for at kunne loade siden hurtigere. System er utrolig smart, men kommer der alt for mange forskellige sider som systemet skal huske så kan din internet søgning godt blive langsom.

Hvordan sletter jeg min Cache?

 

Måden du sletter din cache på afhænger af hvilket af browser du anvender. De forskellige så browsere er nemlig ikke bygget op ens, hvilket ellers havde gjort det en smule lettere.

Sådan sletter du din Cache hvis du bruger Google Chrome

 

Vi har valgt kun at fokusere på Google Chrome i denne guide, da det er den browser vi anbefaler alle vores brugere at anvende.

Anvender du Google Chrome skal du blot åbne browseren (Altså en tilfældig side i Google Chrome) og der efter trykke Control + Shift + Delete hvis du anvender en PC eller trykke Control + Command + Delete hvis du anvender en MAC.

Når du har gjort dette åbne der sig et vindue, hvor der i bunden af siden er en knap hvor der står ryd browser data. Tryk på knappen og så er din cache slettet.