Har du plug-ins eller toolbars installeret som du ikke bruger, så er der en utrolig god chance for en væsentlig forbedring af din internethastighed.

Hvad er plug-ins

Et plug-in eller udvidelser som det kaldes på dansk, er programmer som tilføjer en eller anden funktion når du går på nettet. Eksempelvis findes der et udvidelsesprogram som hedder Lastpass, som husker alle dine koder, så du er fri for at skrive dem hver gang du skal logge ind på de forskellige web-tjenester.

Fjern det

Hvad er en toolbar

En toolbar er en bjælke som befinder sig lige under url søgefeltet i toppen af din webbrowser, altså der hvor du skrive eks. Google.dk. Denne bjælke består ofte af en masse genveje som skal gøre det lettere for dig at anvende internettet. Det er dog langt fra alle toolbars som er gode og anvendelige.

Hvordan sletter man toolbars og plug-ins

Der er flere måde at slette disse ting på, den letteste er dog at hente det GRATIS program som hedder iObit. Her skal du blot downloade programmet og trykke på browser plug-ins. Så finder programmet alle de forskellige toolbars og plug-ins lige meget hvilken browser du anvender. Her fra kan du så let slette de forskellige ting du ikke anvender.

Hvorfor skal man slette toolbars og plug-ins

Selvom begge disse udvidelsesprogrammer er tænkt som en hjælp til dig som internet bruger, så kan nogle eller for mange af disse udvidelser bruge for meget af dit internet, så din anvendelseshastighed blive for langsom.